Acasă Actualitate Robu i-a găsit o nouă poreclă lui Fritz: ”Pinocchio huiduitul”. Ce spune...

Robu i-a găsit o nouă poreclă lui Fritz: ”Pinocchio huiduitul”. Ce spune fostul primar despre situația Colterm

DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, i-a găsit o nouă poreclă succesorului său, Dominic Fritz: „Pinocchio huiduitul”, profitând de momentul în care timișorenii l-au primit cu fluierături pe acesta din urmă când a urcat pe scena din Parcul Rozelor. Ca de obicei, Robu și-a prezentat noua găselniță într-o postare pe rețelele de socializare. Scopul principal al postării, însă, este de a da răspuns acuzațiilor pe care le-a adus Fritz în cea mai recentă ședință de consiliu local.

Vă amintim că marți, 2 august, în timp ce se discuta rectificarea bugetului local, liberalii au atras atenția că există probleme la STPT, în timp ce useriștii au reluat problema „grelei moșteniri”. Fritz și colegii săi au vorbit, mai exact, despre facturile de gaz de la începutul primului mandat al lui Robu și amenda primită pentru declararea necorespunzătoare a deșeurilor reciclate.

Robu a răspuns joi. Fostul primar a reluat o parte dintre ideile pe care le-a prezentat în ședința de marți și liberalul Dan Diaconu, cel care de altfel a fost viceprimar până la schimbarea administrației. Ambii au vorbit despre sprijinul primit de la guvern și despre amenzile luate de Colterm în timpul administrației Fritz, care le-ar face pe anterioarele insignifiante. În plus, spre deosebire de Diaconu, Robu explică și de ce au rămas restante facturile amintite de Fritz.

Iată textul postării lui Robu:

„O NOUĂ DEZLĂNȚUIRE

ÎN MINCIUNI

A LUI PINOCCHIO HUIDUITUL -PRIMARUL ILEGITIM AL TIMIȘOAREI

El, care a creat la COLTERM datorii de 300 milioane lei în 2 ani acuză că eu am lăsat facturi neplătite la gaz în valoare de 70 milioane lei, formulând parșiv informarea astfel încât oamenii nevinovați, ne în temă cu aceste lucruri, să înțeleagă că gazul consumat în perioada 2014-2019 ar fi fost neplătit de mine!

CER SĂ SE FACĂ PUBLICE acele facturi! Veți vedea că suma nu este atât, dar veți vedea și că este vorba despre aceiași sumă despre care s-a tot discutat de doi ani și vă e periodic servită pt intoxicare, sumă explicată de mine de nenumărate ori; repet și o să repet de câte ori va fi nevoie: eu am preferat să fac ceea ce orice om normal la cap ar fi făcut în locul meu și anume, să plătesc datorii istorice, care atrăgeau penalități uriașe, cu consecința inevitabilă, la situația financiară avută, a rămânerii neplătite a unor facturi proaspete, care nu aduceau penalități! Pinocchio ar fi procedat, el, oare, invers?! Nu putem exclude, pt că pe el nu-l preocupă binele Timișoarei, în niciun caz!

Pinocchio a primit de la guvernele liberale pe care le împroașcă cu noroi, în 2 ani, cca 200 milioane lei. De fapt ați primit dv, stimați timișoreni, să nu înghețați de frig, cum vi s-ar fi întâmplat după mintea lui Pinocchio și cum vi s-a și întâmplat în acele zile de tristă amintire din iarna trecută!

Eu n-am primit în 8 ani niciun leu, pt că așa era politica guvernelor de-atunci, să nu dea (singurele ajutoare primite de mine au fost acele compensări pe care le-am explicat de mai multe ori)! Și m-am descurcat, nu v-am lăsat NICIO ZI FĂRĂ CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ! Și nu v-am majorat Gigacaloria și nu am sporit datoriile cu care eu am plecat la drum!

Pinocchio toacă toți banii Timișoarei, printr-un jaf fără precedent și plânge apoi să-l ajute Guvernul! Cu ajutorul uriaș primit cu tot, a produs la COLTERM acea gaură incredibilă de 300 milioane lei în doi ani!

În plus, în timp ce eu am făcut la COLTERM investiții de 500 milioane lei, el a făcut de ZERO LEI, schimbarea conductelor cu care se tot laudă cu nesimțire fiind un proiect moștenit de la mine, lăsat în plină implementare, PE FONDURI EUROPENE! El n-are absolut niciun merit! Vă dați seama cu ce fel de om avem de-a face, oameni buni?!

Nu este de mirare că MII DE TIMIȘORENI l-au huiduit alaltăseară în Parcul Rozelor pe acest Pinocchio, adevărată calamitate pt orașul nostru! Da, Pinocchio, așa merită să-i spunem, de fapt, Pinocchio Huiduitul, începând de alaltăseară! Așa va rămâne!

De fapt, de mult el e huiduit peste tot, prin supermarket-uri, pe stradă, peste tot, peste tot!

Stimați încă susținători ai lui Pinocchio -Pinocchio Huiduitul-, nu credeți nimic din ce spune acest om, incompetent și fără rușine cum nu a mai fost nimeni pe meleagurile noastre! Deschideți-vă ochii și descotorosiți-vă de un asemenea specimen! Nu vă face deloc cinste, chiar nu vedeți?!

P.S. Îl numesc PRIMARUL ILEGITIM pt că are 5 declarații în fals în dosarul de candidatură (!!!) și deoarece, chiar dacă ar fi fost corect ales -deci: dincolo de acest uz de fals la alegeri-, el e în afara legii ca Primar în exercițiu, în afara legii numită Codul administrativ! Și tot repet asta în speranța că Instituțiile Statului Român vor ieși din inhibiție”.

Comentarii

comentarii