Acasă Administraţie Robu îi dă o lovitură dură viceprimarului Stoia

Robu îi dă o lovitură dură viceprimarului Stoia

DISTRIBUIȚI

robu stoia

Pentru că s-a poziţionat, în calitate de consilier local, împotriva unor proiecte considerate importante pentru Timişoara, viceprimarul Traian Stoia primeşte o lovitură fără precedent din partea primarului Nicolae Robu.

Pentru a doua oară în ultima perioadă, primarul îi ia „ceva” viceprimarului. După ce a rămas fără biroul terenuri, Stoia rămâne şi fără cele două secretare.

„Nu e în regulă ce s-a întâmplat la ultimele două şedinţe de consiliu local. Nu este normal ca într-o instituţie, oricare ar fi ea, în echipa de conducere să nu existe unitate. Este inadmisibil ca un viceprimar să voteze împotriva proiectelor echipei din care face parte, respectiv să încerce să le boicoteze prin absenţă. Un viceprimar, indiferent de opţiunile sale politice, câtă vreme ocupă poziţia de viceprimar, trebuie să fie în slujba cetăţenilor şi să lucreze solidar cu colegii de echipă. Au fost două şedinţe în care domnul viceprimar Stoia nu a procedat corect faţă de echipa din care face parte şi faţă de mine ca lider al echipei. Repet, în plan politic ne putem contrazice cu respect reciproc, dar în primărie trebuie să fim în slujba cetăţenilor şi să acţionăm unit pentru a produce rezultate pentru cetăţenii oraşului nostru”, a explicat Robu.

Pentru a-l descuraja pe viceprimarul Stoia să „acţioneze împotriva echipei din care face parte”, Robu a anunţat că, de fiecare dată când acesta va da dovadă de lipsă de fidelitate faţă de echipă, îi va lua ceva. „S-a manifestat de două ori împotriva echipei, începând de astăzi îi voi lua cele două secretare. Le trimit unde ele ar fi trebuit să muncească de fapt, în Direcţia Tehnică. Avem foarte multe proiecte, angajări nu putem face, pentru că posturile sunt blocate, şi trebuie să ne folosim personalul cât putem de bine”, a anunţat edilul.

Problema cu această măsură ar fi că modificările de organigramă pot fi făcute doar cu acordul consiliului local. Robu susţine însă că are o metodă de a face modificările fără a fi nevoit să treacă testul votului din consiliu. Pe de altă parte, viceprimarul Stoia nu a dorit să comenteze măsura luată de Robu.

Comentarii

comentarii