Acasă Actualitate Robu, marcajul și sondajul

Robu, marcajul și sondajul

1562
DISTRIBUIȚI

”N-am nicio legătură cu acel marcaj! Dimpotrivă, părerea mea a fost să nu se realizeze și mi-am exprimat-o la fața locului, sâmbătă, în jurul orei 19.00, înainte de a pleca de pe șantier. Dar, un primar nu este nici proiectant și nici realizator de marcaje rutiere și lucrul acesta ar trebui să-l știe orice om care pretinde că are inteligența superioară unei gâște -ca să iau un referențial!- :)).

În jurul orei 24.00, sâmbătă spre duminică, când am revenit pe șantier, am găsit intersecția marcată, urmare a deciziei specialiștilor. Mi-am exprimat imediat nemulțumirea, spunându-le celor prezenți -anticipând 100% ce a urmat să se întâmple a doua zi!-, că, în plan mediatic- și numai în plan mediatic, accentuez, respectiv pe rețelele de socializare-, s-a ales praful din inaugurare și de toată zbaterea, munca, lupta, pasiunea, FELIA DE VIAȚĂ puse în joc pentru realizarea acestui obiectiv. Dar, pentru mine, planul mediatic contează prea puțin, eu sunt omul esențelor, al mizelor mari și nu al can-can-ului, al derizoriului în diversele lui înfățișări! BUCURIA REALIZĂRII UNUI ASEMENEA OBIECTIV, A UNUI NOU PASAJ, AL DOILEA ÎN 5 ANI -ȘI VA VENI ÎN CURÂND INAUGURAREA CELUI DE-AL TREILEA, “POPA ȘAPCĂ”!-, BUCURIA BINELUI REALIZAT PENTRU ORAȘUL IUBIT ȘI PENTRU LOCUITORII LUI -60000 DE BENEFICIARI DIRECȚI PE ZI ȘI ALȚI ZECI DE MII DE BENEFICIARI INDIRECȚI!- ESTE, DINCOLO DE ORICE PETARDE, IMENSĂ! Și astfel de bucurii mă încarcă pe mine și mă fac apt de luptele pe care viața mă cheamă să le duc, APT SĂ FIU MEREU ÎNVINGĂTOR!

Întrucât sondajul realizat de mine pe Facebook, după 5 zile de folosință a pasajului, sondaj la care au răspuns deja peste 1600 persoane, nu arată o suficient de mare, în raport cu exigențele mele, percepție pozitivă a cetățenilor asupra marcajului cu pricina:

* 37.5% din repondenți afirmă că marcajul îi ajută în trafic

* 43.5% din repondenți afirmă că marcajul nici nu îi ajută în trafic și nici nu îi încurcă

* 19.0% din repondenți afirmă că marcajul îi încurcă în trafic,

Am cerut specialiștilor să vină cu alternative, neexcluzând nici alternativa lăsării intersecției nemarcată, așa cum sunt alte intersecții în orașul nostru și în alte orașe. MENȚIONEZ, ÎNSĂ, CĂ DECIZIA LE APARȚINE, AȘA CUM LE APARȚINE ȘI RĂSPUNDEREA!”, a scris primarul Nicolae Robu, pe Facebook.

Pe 3 noiembrie, același Nicolae Robu spunea: „Marcajele O SĂ VEDEM DACĂ sunt apreciate de cetățeni sau dacă nu sunt. PRIN ABSURD, dacă n-o să fie apreciate, vor fi făcute altfel, evident. Nu facem atâta caz acum din niște marcaje. SPECIALISTII SPUN CĂ SUNT FOARTE BUNE, că ghidează conducătorii auto, indiferent de pe ce direcție vin în această intersecție foarte complexă, foarte complicată”.

Comentarii

comentarii