Acasă Actualitate Robu Nicolae – Chivu Vasile. Legături periculoase

Robu Nicolae – Chivu Vasile. Legături periculoase

5526
DISTRIBUIȚI

Recent, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara avea să anunțe că în dosarul ”Poarta Timișoarei, 17 septembrie 2017”, există o listă de opt suspecți, dar nici un nume pentru… numere. Noțiunea de ”suspect”, conform Noului Cod Penal este similară cu cea de ”învinuit”, după vechiul Cod Penal. Aceste detaliu l-am exprimat pentru a tempera din entuziasmul unor ”suspecți”, care nu se cred și ”învinuiți”. De ce această liniște? Șefa parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara este procuror Claudia-Irina Chivu, adusă la Timișoara de fostul șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș Vasile Bâc, un ins cercetat penal în dosarul DNA privind modul de obținere al unor apartamente în clădiri istorice, fără dreptul legal. Același Bâc este din Caransebeș, orașul bănățean de unde vine și doamna Chivu, cercetată de CSM în mult prea multe dosare… La numai doi ani de la venirea sa la Timișoara, Claudia-Irina Chivu și-a ”tras” o vilă în Dumbrăvița, pentru care nimeni nu întreabă… din ce resurse?! Și, dacă ar întreba, ar afla că soțul, Vasile Chivu, cercetat penal în două dosare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, a rămas… fără obiectul muncii, deși, chipurile, făcea… case!

Familia Chivu a fost conectată cu familia Robu prin prea bunii prieteni, unii de vacanțe, alții de… ”alte bucurii”, adică de Teodor Tuducan, tot din Caransebeș, bun prieten la rându-i cu Ionuț Nasleu, consilierul primarului Robu, de pe lângă… Caransebeș. Și uite așa, ca într-un joc periculos, Nicolae Robu, încă activ în cadrul Universității Politehnica Timișoara a găsit o ”portiță” pentru jocul cu șefa Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara. Și anume? Ei bine, recent angajat al UPT este nimeni altul decât Chivu Vasile, soțul procuroarei, mare administrator al căminelor UPT!!!

Uite – așa, hop, ca la Caransebeș în jocul de doi, printr-un concurs ciudat, cu trei candidați, admiși inițial toți trei, în luna mai 2018, unul fiind dom` Vasile Chivu, acum, avem rezultatul final. Ce să vezi? Domnul Vasile, (un nume predestinat în destinul domnului Robu) este câștigătorul!

 

Să fie, oare, acesta modul de recompensare al susținerii discrete pe care doamna Chivu i-a face domnului Robu? Să nu aibă habar că acest dosar va pleca de la PJT la PTT, adică, la parchetul superior ca și competență și să nu-și dea seama ca CSM va afla despre aceste amestecuri de interese? Ce mizerii mai sunt capabili să facă unii în țara numită (încă) România? Cum nu le este teamă de Dumnezeu, acel tânăr mort are familie, o mamă care-și urlă durerea, iar lor nu le pasă? De ce a avut nevoie domnul Vasile Chivu, soțul procuroarei CHIVU, de un post ”cald” la Universitatea Politehnică a Timișoara? Pentru a compromite numele unei universități prestigioase cu o eventuală anchetă? Pentru ce Vasile Chivu, anchetat în dosare penale, se ascunde acum sub umbrela unei instituții publice?

Iată, un șir de întrebări la care sperăm ca CSM să afle răspunsurile.

Cât despre lista suspecților (învinuiților), nicio problemă, ea va fi făcută publică cu sau voia cucoanei Irina!

Comentarii

comentarii