Acasă Actualitate Robu nu e impresionat de Fritz: „ZERO pe linie” și după doi...

Robu nu e impresionat de Fritz: „ZERO pe linie” și după doi ani de mandat

DISTRIBUIȚI

Actualul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, și-a început mandatul în urmă cu doi ani și câteva zile. Miercuri, 2 noiembrie, acesta a și organizat un eveniment special cu această ocazie. Totuși, predecesorul său, Nicolae Robu, nu s-a lăsat convins de prestația sa și continuă atacurile. Ca și până acum, principala critică a lui Robu față de Fritz este faptul că acesta din urmă nu ar avea „niciun proiect propriu”. „ZERO pe linie”, cum spune Robu în stilu-i caracteristic.

Într-o postare pe rețelele de socializare, fostul primar comentează un interviu oferit recent de Fritz.  În primă fază, se vorbește de marile investiții din oraș începute de fosta administrație, unele preluate în fază de execuție, dar majoritatea doar „pe hârtie”. Totuși, Robu îl caracterizează pe Fritz drept „prost crescut” și „nerușinat” pentru că ar îndrăzni să „se laude” cu ele în interviu. Robu mai ține să facă precizări și în legătură cu contractul de salubrizare, la fel, pentru că Fritz a îndrăznit să spună că cel moștenit nu era bun.

Iată postarea fostului primar:

„STIMAȚI TIMIȘORENI,

CHIAR MAI SUPORTAȚI

ca acest individ, fără niciun loc de muncă, cât de cât acătării, în țara lui, până la vârsta de 37 de ani, ajuns Primar din postura de șomer, să vă jignească inteligența cu tupeul lui?

📌 Dv știți, sunt convins, că am lăsat în construcție clădiri noi la Spitalul «Victor Babeș», la Liceul Lenau, la Școala Generală 30, apoi lucrări la iminența începerii pe străzile Stan Vidrighin, Calea Bogdăneștilor și Cetății. Presa vremii a relatat mersul tuturor acestor proiecte.

📌 Ei bine, iată ce este în stare să declare într-un interviu de astăzi, acest individ -repet: fără niciun loc de muncă, cât acătării, în țara lui, până la vârsta de 37 de ani-, ajuns Primar din postura de șomer:

📌 Enumeră toate aceste obiective de mai sus, ca și cum nu le-ar fi găsit de-a gata, pornite, fără posibilitatea de a le bloca fără a da socoteală pt un eventual asemenea gest, ci ar fi venit el cu ele din Germania, apoi spune cu tupeu:

❗️«Avem un record de investiții, atât anul trecut, cât și anul acesta. Niciodată în istoria Timișoarei nu s-a mai investit și nu s-a mai lucrat la atât de multe proiecte importante pentru oraș și cred că omul vede acest lucru.»

📌 Cât de prost crescut, de nerușinat, trebuie să fii să te lauzi cu o asemenea stare de fapt, când tu n-ai pornit NICIUNA dintre investițiile ce o definesc, când tu doar ai moștenit-o, obligat să o duci mai departe?

📌 La fel face cu o mulțime de alte proiecte, la fel face cu absorbția de fonduri europene! El e ZERO pe linie și se umflă în pene cu nesimțire cu ce a moștenit, acuzându-i, culmea, pe cei ce i-au lăsat asemenea moștenire!

📌 Apoi mai declară:

❗️ «Omul vede și că am dublat suprafețele curățate, vede că am introdus un al treilea schimb pentru utilajele care fac curățenie.»

📌 Stimați timișoreni, eu v-am prezentat contractul de salubrizare pe care l-am lăsat moștenire și ați putut vedea acolo că toate străzile orașului au fost incluse! Toate!

📌 Ce-a făcut dl Fritz? Ca gest de «reformă», pt 2021, a semnat un contract subsecvent, în care a inclus doar jumătate de străzi. Apoi, văzând ce mizerie a fost în oraș în 2021 și mai ales că oamenii îl taxează pt asemenea decădere, în contractul subsecvent pt 2022 a revenit la prevederea din contractul moștenit, adică: a reinclus toate străzile! Și, după o asemenea ispravă, culmea, se mai și laudă și, cum ne-a obișnuit, simultan, acuză!

Jalnic om!”.

Comentarii

comentarii