Acasă Politica Robu: „O bucurie amară că am scăpat de cel mai incompetent premier”

Robu: „O bucurie amară că am scăpat de cel mai incompetent premier”

363
DISTRIBUIȚI

Demisia premierului Emil Boc este salutată de senatorul liberal de Timiş, Nicolae Robu. Candidatul USL la Primăria Timişoara crede că marea bucurie pentru majoritatea românilor vine însă puţin prea. târziu.

„Este o bucurie că, în sfârşit, România a scăpat de cel mai incompetent prim-ministru pe care l-a avut de la Revoluţie până în prezent. Responsabil pentru acest dezastru nu este însă doar Emil Boc, ci, cel puţin în aceeaşi măsură, şi Traian Băsescu, cel care l-a emanat şi susţinut pe Boc în tot ce acesta a făcut”, spune Robu.

Soluţia văzută de preşedinele PNL Timiş este organizarea de alegeri anicipate. Atât pentru parlamentare cât şi prezidenţiale. Robu cere demisia lui Băsescu, care nu mai este dorit de 90% dintre români. „Cel mai bun lucru pentru România ar fi organizarea de alegeri anticipate Dar nu numai parlamentare, ci şi prezidenţiale.Traian Băsescu trebuie în mod categoric să demisioneze şi el, pentru că a dat cu vârf şi-ndesat măsura incapacităţii sale de a onora funcţia de Preşedinte al României şi pentru că este anormal ca cineva să stea în fruntea unei ţări în pofida voinţei a peste 90 % dintre cetăţeni săi”, mai spune Robu.

Comentarii

comentarii