Acasă Actualitate Robu prezintă ”o nouă imagine din Timișoara fritzistă”, cu gunoaie fotografiate în...

Robu prezintă ”o nouă imagine din Timișoara fritzistă”, cu gunoaie fotografiate în 2019 – Update

DISTRIBUIȚI

Aflat în plină campanie electorală, fostul primar Nicolae Robu le-a prezentat urmăritorilor de pe facebook ”o nouă imagine din Timișoara fritzistă!”. ”Primesc aproape zilnic asemenea poze, dar îmi vine și greu să le postez! Totuși, din când în când, mă simt dator să o fac!”, a scris, revoltat, Robu. Fostul primar a mai specificat că a primit poza de la un timișorean, ”în privat”.

Doar că de data aceasta, în încercarea de a arunca toate gunoaiele din Timișoara în cârca lui Fritz (nu pentru că nu ar fi destule rele făcute de administrația usr-istă), Robu s-a cam înșelat. Poza este cât se poate de reală, gunoaiele sunt reale, dar datează din 2019. Când primar era… Robu. O spune chiar autoarea fotografiei, Valentina Sarosi: ”Poza e datată și e postata pe FB de pe vremea când am făcut poza (18. 02.2019) – una din ele. Tot de pe vremea dumneavoastră, și mai am destule poze! Vă rog eu frumos, așa, ca cetățean al orașului, dacă chiar ați dori să câștigați la viitoarele alegeri, alegeți altă metodă de a combate un candidat, nu asta de a arată cât gunoi este acum, pentru că nici dumneavoastră nu ați fost mai bun în a gestiona aceasta situație. Pozele sunt dovada clară”.

UPDATE:

La o zi după ce lăsa să se înțeleagă că fotografia utilizată de Nicolae Robu a fost realizată în 2019, Valentina Sarosi spune că de fapt s-a referit la alte fotografii, cu alte gunoaie, pe care le-a realizat în mandatul fostului primar.

”Domnule Robu, acum dupămasa a ajuns la urechea mea vestea despre ce încurcături sunt legat de postarea dumneavoastră cu acea poza unde se vede un morman de gunoi între mașini și faptul ca eu v-am răspuns la comentarii cu 2 poze (datate) făcute de mine. (…) Destul de mulți crezând că poza postată de dumneavoastră e din 2019 sau și ea e din 2019 ca cea postată de mine. Dacă deschidea poza se vedea clar că acea poza și cealaltă sunt datate. Poza postată de dumneavoastră nu e datată. Deci doar despre ale mele este vorba și nu despre poza primita de dumneavoastră. Va scriu ca să nu existe neclarități. Eu am postat cele 2 poze (ale mele, doar cele 2) ca replica la faptul că dumneavoastră arătați prin acea poză primită de la cineva (nu de la mine) că ce a ajuns Timișoara… plină de gunoaie. Iar cele 2 poze ale mele demonstrau faptul că și pe vremea dumneavoastră au fost mormane de gunoaie și în poza din 2019 – Piața P.Rarea/str.Dacilor și în poza din 2020 lângă Podul Decebal/Piața Badea Cârțan. Dar clar au fost probleme și nu ați reușit să gestionați problema gunoaielor să fie luna și bec în oraș. Problema pt gunoaiele astea de pe spațiul public sunt persoanele nesimțite care au impresia că de aceea există serviciul de salubritate să adune după ei… gratis. Dacă nu sunt prinși și amendați sau puși la muncă în folosul comunității, mereu așa va fi! (…) Concluzia pt cei care citesc postarea: poza primită de dumneavoastră de la cineva și postata nu are legătură cu mine, nu e de la mine nu știu nimic despre ea. Eu am postat 2 poze în comentarii care sunt ale mele, semnate și datate și sunt din 2019 și 2020”, scrie Valentina Sarosi.

 

 

Comentarii

comentarii