Acasă Administraţie Robu promite măsuri radicale la SCM Timișoara Saracens: „Trebuie să las orașul...

Robu promite măsuri radicale la SCM Timișoara Saracens: „Trebuie să las orașul fără bani, doar pentru că iubesc eu sportul?”

DISTRIBUIȚI
Sarances

Nicolae Robu anunță măsuri radicale în cazul clubului de rugby SCM Timișoara Saracens. Primarul este nemulțumit de salariile celor din administrația clubului, dar și de cele ale unor jucători, după ce noul director interimar i-a destăinuit sumele câștigate de unii angajați.

Lăsând de înțeles că, la un moment dat, va fi organizat un concurs pentru postul de director, Robu a mai spus: „Veți vedea că SCM va funcționa mult mai bine de acum. Trebuie să lăsăm spitalele fără bani? Trebuie să las orașul fără bani, doar pentru că iubesc eu sportul? Nu trebuie să sacrific bugetul local pentru sport, care, în alte locuri, mai puțin la București, este susținut de mediul privat”.

Edilul șef transmite că el alege să finanțeze sănătatea, educația și infrastructura, pentru evenimente culturale și, chiar, sportive. „Nu am voie să fac altceva, pentru că nu sunt pe moșia mea. […] Nu mai pleacă nimeni acum, cel puțin, de la club. Până după sărbători, nu se mai întâmplă nimic. Cei care au trăit bine în SCM, ar trebui să aducă mai mulți bani în club”, a încheiat Robu subiectul.

Comentarii

comentarii