Acasă Politica Robu s-a hotărât: Ce rol vrea să aibă în PNL în perioada...

Robu s-a hotărât: Ce rol vrea să aibă în PNL în perioada următoare

377
DISTRIBUIȚI

robu

În urmă cu o săptămână, la Bucureşti a avut loc Congresul PNL. Noua conducere a partidului încă nu şi-a împărţit atribuţiunile, iar primarul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş ales din nou vicepreşedinte la nivel naţional, s-a hotărât asupra nivelului de implicare pe care vrea să-l aibă în partidul în perioada următoare.

Marţi, 1 iulie, a avut loc prima şedinţă a noului Birou Politic Naţional al PNL. Nicolae Robu nu a putut merge la Bucureşti, pentru că avea planificat să participe la susţinerea unei teze de doctorat. Fiind conducător de doctorat, prezenţa sa era obligatorie. Următoarea şedinţă a BPN are loc luni, 7 iulie, iar primarul Timişoarei a declarat că, în cadrul discuţiilor de la Bucureşti, se vor stabili atribuţiunile vicepreşedinţilor. Funcţia de vicepreşedinte executiv a dispărut, însă au rămas atribuţiunile care trebuie preluate de o parte dintre cei 31 de vicepreşedinţi aleşi săptămâna trecută.

Luni avem o nouă şedinţă a BPN şi voi fi prezent la ea. Vom stabili atribuţiile vicepreşedinţilor. Pot să spun de acum că nu intenţionez să asum mari şi multe responsabilităţi, pentru că sunt o persoană foarte ocupată şi nu am dispobilităţi de timp să asum responsabilităţi care cer mult timp la nivelul conducerii naţionale a PNL. Voi analiza întregul portofoliu luni. Probabil că ceva de îndrumare a unor filiale, o să văd, încă nu m-am decis, voi vedea luni”, a declarat Robu.

Ultimul cuvânt în împărţirea atribuţiunilor îl va avea noul preşedinte al PNL, Klaus Iohannis.

Comentarii

comentarii