Acasă Politica Robu şi Ostaficiuc aşteaptă pocăinţa ţărăniştilor

Robu şi Ostaficiuc aşteaptă pocăinţa ţărăniştilor

510
DISTRIBUIȚI

acl-taranisti

Liderii PNL şi PDL, reuniţi în cadrul Alianţei Creştin-Liberale, trimit mesaje ademenitoare către PNŢCD. Se întâmplă atât la nivel naţional, cât şi în Timiş. În prima aparţie publică sub sigla ACL, Nicolae Robu şi Constantin Ostaficiuc, co-preşedinţii alianţei din Timiş, nu şi-au uitat colegii de pe partea dreaptă a scenei politice.

Rămâne ca PNŢCD să-şi rezolve problemele interne. Sunt bineveniţi pe partea dreaptă. A fost întotdeauna un partid reprezentativ în istoria României pe partea dreaptă, menţinându-şi principiile de dreapta. Este binevenit în această alianţă a noastră şi, de ce nu?, în constituirea noii forţe de dreapta la nivel naţional”, a declarat Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş.

Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, nu uită atât de repede faptul că liderii PNŢCD Timiş au dat mâna cu PSD în încercarea de demitere a viceprimarului liberal al Timişoarei, Dan Diaconu. Robu aşteaptă de la ţărănişti să-şi recunoască greşeala şi să vină alături de Alianţa Creştin-Liberală.

Aşteptăm ca şi conducerea judeţeană Timiş a PNŢCD să-şi revizuiască poziţia, să se îndepărteze de PSD, cu care cred că a semnat în mod pripit şi conjunctural acel protocol de colaborare şi susţinere. Dacă nu şi-au dat seama până acum, îşi vor da seama cât de curând şi liderii PNŢCD Timiş că au greşit atunci şi e cazul să-şi corecteze acea greşeală, venind înspre această nouă forţă politică de dreapta”, a declarat Robu.

Deocamdată, singurul răspuns oficial din partea PNŢCD a venit de la liderul naţional, Aurelian Pavelescu. Acesta susţine că există discuţii informale cu liderii ACL, însă ţărăniştii nu se vor atunca în braţele PNL-PDL printr-o fuziune. Mai mult, Pavelescu declară că PNŢCD ar putea boicota alegerile prezidenţiale, pentru că republica nu este o formă de guvernământ legitimă în România.

Comentarii

comentarii