Acasă Politica Robu, un nou mesaj dur din Asia. Pe cine include în categoria...

Robu, un nou mesaj dur din Asia. Pe cine include în categoria „oamenilor de nimic”

DISTRIBUIȚI

robu replica grindeanu

Deputatul PSD Sorin Grindeanu l-a acuzat miercuri pe primarul Nicolae Robu că nu a făcut decât să blocheze oraşul. Din Singapore, cu o zi înainte de întoarcerea în ţară, Robu dă încă o replică dură.

Pe lângă Grindeanu, în vizorul primarului au intrat şi alte persoane, pe care le numeşte „oameni de nimic”.

Nu obişnuiesc să dau replică unor oameni de o aşa joasă speţă precum acest Sorin Grindeanu. Doar un singur lucru vreau să spun: da, asum blocarea unor zone ale oraşului, inclusiv puncte extrem de importante precum Michelangelo, dar trebuie ştiut – şi sunt convins că timişorenii ştiu – că prin această “blocare” eu am adus Timişoarei aproape 100 milioane euro, care ar fi fost pierduţi dacă eu aş fi cedat în faţă populismului PSD şi a presiunilor celor care mă critică pentru că am deschis peste 100 de şantiere. Timişoara nu ar fi ajuns în situaţia de a necesita abordarea în forţă la care am recurs eu dacă Ciuhandu şi Grindeanu şi-ar fi făcut datoria. Ori, pentru oraş, ei N-AU FĂCUT NIMIC ANI ÎN ŞIR! Acum, aceiaşi oameni de nimic vor să pună din nou mâna pe oraş, în asociere cu bine-ştiuţii de toată lumea fraţi Cristescu. Nu mă voi lasă intimidat şi voi lupta cu toate mijloacele legale împotriva acestor oameni de nimic!”, transmite Robu, din Asia.

Grindeanu l-a mai acuzat pe Robu că şi-a angajat clienţi politici în primărie şi că a favorizat firmele de casă ale PNL. De această dată, edilul nu răspunde acestor acuzaţii. Recent, cu ocazia unor afirmaţii asemănătoare ale fostului viceprimar Grindeanu, Nicolae Robu afirma că îl va da în judecată pe social-democrat.

Comentarii

comentarii