Acasă Sport România este prima țară din sud-estul Europei care găzduiește la Timișoara un...

România este prima țară din sud-estul Europei care găzduiește la Timișoara un seminar de Brazilian Jiu Jitsu

1303
DISTRIBUIȚI

România este prima țară din sud-estul Europei ce găzduiește la Timișoara un seminar de Brazilian Jiu Jitsu, invitată fiind cea mai titrată centură neagră feminină din lume, nimeni alta decât Claudia Do Val ce reprezintă Asociația DLR, eleva a cunoscutului luptător Ricardo De La Riva.

Claudia Do Val este numărul 1 în clasamentul Federației Internaționale de Brazilian Jiu Jitsu, atât pe partea de Gi cât și pe cea de No-Gi, fiind campioană mondială, europeană și pan-americană la centuri negre, cucerind primul loc și în întrecerile la care a participat în patria jiu jitsu-lui, Brazilia. Claudia Do Val este una dintre cele mai apreciate luptătoare în rândurile acestei forme de arte marțiale fiind considerată de mai multe publicații de profil una dintre cele mai bune femei grappleri ai generației sale.

Seminarul de jiu-jitsu brazilian a avut loc duminică, în sala de antrenament a Clubului Sportiv Iguana Fight Team Timișoara, club condus de Crainic Marius. Acesta care a dat țării mai mulți campioni în diferite arte marțiale printre care trebuie să îl menționăm pe Sasa Marcov. Clubul din Freidorf împărtășește de câțiva ani frumusețea acestui stil de luptă la sol al artelor marțiale tuturor timișorenilor care îi calcă pragul sălii de antrenament.

 

 

Comentarii

comentarii