Acasă Sănătate România, țara cu cele mai multe puncte energetice de pe planetă. Unde...

România, țara cu cele mai multe puncte energetice de pe planetă. Unde se află zonele minune

678
DISTRIBUIȚI

centrele

Exista zone în România unde, inexplicabil pentru omul de rând, turiștii simt o stare de bine, liniște și echilibru, unde plantele cresc miraculos și clima este echilibrată. Sunt locuri cu o încărcătură energetică extraordinară, locuri în care pământul “pulsează”.

Cercetătorii le-au studiat ani la rând și au scris tratate peste tratate, ajungând la concluzia că România beneficiază de unul dintre cele mai puternice scuturi energetice de pe planetă.
Strămoșii noștri cunoșteau toate punctele energetice de mare putere ale României și le însemnaseră cu megaliți și altare ciclopice, dedicându-le zeilor primordiali. Cercetătorul Gheorghe Șerbana și un fost ofițer în unitatea de extrasenzoriali ai generalului Ilie Ceaușescu ne ajută sa construim această hartă energetică a României.

Cum se formează energiile

Din punct de vedere bioenergetic, Pământul este o formațiune cu linii geoenergetice care se întretaie, se leagă în noduri și se modifică sub influența proceselor geofizice și cosmice. Aceste linii de putere ating forța maximă în anumite zone, care emit radiații numite “curenți de inteligență”.
Locurile în care “biocurenții inteligenți” ai Terrei se întâlnesc cu emisiile energetice cosmice de aceeași valoare sunt considerate puncte privilegiate sau “puncte de dragoste” și sunt marcate, în general, de megaliți. Deloc întâmplător, în acele zone a existat oculta civilizație a uriașilor și, mai târziu, au apărut nucleele civilizației oamenilor, care au construit temple, schituri, biserici, mănăstiri, apărând aceste locuri divine. Așa cum constatase regretatul bioenergoterapeut Dan Seracu, deasupra României se întinde una dintre cele mai puternice “umbrele” protectoare de pe întreaga planetă.

Ce învățau paranormalii generalului Ilie Ceaușescu

Unul dintre ofițerii “paranormali” ai generalului Ilie Ceaușescu a precizat că întregul lor antrenament urmărea să le amplifice aptitudinile extrasenzoriale. Iar pentru asta erau duși în anumite centre energetice. Din punct de vedere al randamentului extrasenzorial, aceste centre sunt: COZIA – FRUNȚI – NEGOIU, GHIȚU – NEGOIU, IEZER – NEGOIU, denumit și TRICORNUL DACIC. Acesta este cel mai activ și cel mai anihilant pentru multitudinea centrelor de negativare. Urmează NEHOIAȘU – PENTELEU, GORU – LĂCĂUȚI; PETROȘANI – TISMANA; ABRUD – CÂMPENI; INA – CĂLIMANI; BÂRGĂU – GIUMĂLĂU; TOROIAGA – ROTUNDA; GRINȚIEȘU – RARĂU; SLĂNIC MOLDOVA; SOVEJA – LA GROTE(!). În acest ultim punct ajungeau ofițerii care trecuseră la un stadiu superior al cursurilor de percepție extrasenzorială.

Triunghiul divin Omu – Babele – Sfinxul

În România, cel mai cunoscut triunghi energetic este Omu – Babele – Sfinxul, de o putere incalculabilă. În jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumina alb-lăptoasă, care se rotesc ca un vortex de nori, amplificând percepția extrasenzorială. Tot atunci se înregistrează semnale radio venite dinspre interiorul muntelui. Un alt loc geoenergetic este Polovragi, Târgu Jiu, cu a sa “peșteră fără capăt”, unde se crede că Zamolxis îi învăța pe vraci tehnici de tămăduire a sufletului și trupului (poli-vraci).
Bioenergoterapeuții de azi spun ca Polovragiul este cea mai bună zonă pentru tonifierea generală a organismului. Sarmizegetusa era un adevărat panteon al cunoașterii spirituale. Acolo, pe un platou aproape inaccesibil, împrejmuit pe trei părți de prăpăstii adânci, se afla un altar megalitic pe care sunt inscripții într-o limba nedescifrată. Pentru bioenergoterapeuți, Sarmizegetusa este o zonă ce activează creativitatea și aptitudinile pentru educație.

Panteonul de la Căscioarele

Cercetătorul Gheorghe Șerbana indică o altă zonă a “urieșilor”, Panteonul de la Căscioarele, o vatră primară a civilizației. “La Căscioarele a început Istoria, care se trage de la Istru!”, spune Gheorghe Șerbana. “Aici a existat o minunată civilizație a zeilor tatani ai omenirii. Aici au fost găsite necropole de urieși și pietre cu inscripții ciudate, cu linii ce parcă delimitează zone numai de străvechi știute. Cu aparatura modernă se poate constata o zonă geoenergetică deosebită și o acustică nemaipomenita. Cine doarme noaptea aici, în zona Panteonului de la Căscioarele, aude clar și șoaptele oamenilor de pe malul celălalt al Bălții Izvorului Catalui”.
Sursa : obiectiv.info

Comentarii

comentarii