Acasă Eveniment Românii care se întorc în ţară, tâlhăriţi într-o benzinărie de pe autostrada...

Românii care se întorc în ţară, tâlhăriţi într-o benzinărie de pe autostrada Arad – Timişoara

2015
DISTRIBUIȚI

Românii care se întorc din străinătate, cu maşina, şi intră în ţară pe la Vama Nădlac, lansează un apel pentru cei care urmează același traseu, avertizând că în prima benzinărie de pe autostrada Arad – Timişoara, s-ar putea să fie tâlhăriți.

“Atenție mare tuturor cărora plecati in țară acum, pe autostrada Nădlac – Timișoara, cand va opriți sa cumpărați rovinieta, la prima benzinarie Mol, se fură TOT! Incercati sa nu va opriți sa dormiți sau daca totusi nu aveti de ales, sa faceti cu schimbul de pază. Sunt cu ochii pe toate masinile !

Cel mai rău este ca atunci cand anunti politia trebuie sa astepti aproape o jumătate de ora sau mai mult pentru ca vin de la 100 km depărtare, politia locala de la Şagu.

Ca sa depuneți plângere trebuie sa va întoarceți cu ei la Şagu și dupa sa faceți ocol din nou ca sa va întoarceți pe autostrada. In ultimele 2 săptămâni, au fost 4 cazuri de furt in aceasta benzinarie și totusi niciun echipaj de poliție care sa controleze zona sau măcar sa fie mai aproape ca sa poate acționa rapid ! Atenție mare!!!”, se arată în postarea făcută pe Facebook, care circulă prin mai multe grupuri ale românilor din diaspora.

Comentarii

comentarii