Acasă Economic Românii sunt interesaţi de tehnologia pentru încălzirea eficientă, economică şi ecologică a...

Românii sunt interesaţi de tehnologia pentru încălzirea eficientă, economică şi ecologică a locuinţei

526
DISTRIBUIȚI

În perioada 18 septembrie – 31 octombrie 2009, Buderus, una din mărcile de termotehnică a concernului Bosch, a iniţiat caravana „Heat up Now” („Caravana Buderus te aşteaptă cu căldură”), care parcurge 10 oraşe, fiind organizate în total 14 evenimente. Scopul campaniei „Heat up Now” este de a informa şi conştientiza publicul local cu privire la opţiunile existente pentru încălzirea eficientă, economică şi ecologică, dar şi promovarea unui comportament prietenos cu mediul înconjurător.
„Această caravană s-a născut ca urmare a dorinţei noastre de a oferi publicului din 10 mari oraşe din România recomandări personalizate, adaptate nevoilor lor şi folosind sistemele ecologice şi economice de încălzire care să faciliteze un confort termic sporit” a declarat Adrian Bălşanu, Director regional de vânzări, Divizia de Termotehnică a Robert Bosch SRL.
Caravana „Heat up Now” este o continuare a evenimentului cu acelaşi nume desfăşurat anul trecut în Bucureşti, care s-a bucurat de un succes deosebit. Scopul campaniei este să atragă atenţia asupra sistemelor ecologice de încălzire şi să pună la dispoziţia clienţilor echipamente performante, adaptate nevoilor şi condiţiilor de mediu a diferitelor zone din România, astfel încât să se maximizeze eficienţa energetică şi implicit, să se diminueze costurile aferente încălzirii locuinţei şi preparării apei calde menajere. Din acest motiv, în cadrul evenimentelor "Heat up Now", Buderus prezintă soluţii moderne, economice şi eficiente, precum centralele termice murale cu condensare, panourile solare, cazanele pe lemne şi pompele de căldură. Mai mult, specialiştii Buderus prezintă în detaliu toate avantajele acestor tehnologii, ţinând cont şi de caracteristicile oraşului în care a poposit caravana. Reprezentanţii Buderus au afirmat că, succesul înregistrat de caravană în cele 9 oraşe în care a poposit până acum arată un interes sporit a românilor pentru tehnologia de termotehnică prietenoasă cu mediul înconjurător.
„Toate produsele Buderus prezente pe piaţa din România au fost mai întâi supuse unor teste locale, astfel încât să vedem ce categorie din aceste produse se potriveşte cel mai bine pieţei din România şi condiţiilor locale de mediu. De exemplu, înaintea lansării pompei de căldură, am desfăşurat o serie de teste care au durat aproape doi ani. În acest fel, putem recomanda în funcţie de diferite zone ale ţării, anumite sisteme de încălzire care sunt perfecte pentru condiţiile de mediu din acea zonă. Am urmărit să valorificăm aceste cunoştinţe acumulate în urma testelor, pentru a recomanda cea mai bună soluţie locală, în funcţie de oraşul în care ne aflam” a declarat Adrian Bălşanu.
După ce a trecut prin oraşe precum Piteşti, Constanţa, Iaşi, Ploieşti, Braşov, Cluj, Târgu Mureş, Sibiu şi Timişoara, ultimul popas al caravanei are loc la Bucureşti, în data de 31 octombrie.

Comentarii

comentarii