Acasă Actualitate Rotaract Timișoara: Theatre Café caritabil, pentru “Ridică-te și umblă!”

Rotaract Timișoara: Theatre Café caritabil, pentru “Ridică-te și umblă!”

DISTRIBUIȚI

Deși aniversarea de 7 ani trebuia să aibă loc, în noiembrie 2021, restricțiile pandemiei nu au permis, dar iată că pe 15 iunie 2022, cu aceeași energie pozitivă, vor fi celebrați și cei 7 ani de la înființarea clubului Rotaract Timișoara Opera.

Astfel, va avea loc un nou spectacol caritabil TheatreCafe.

Manifestarea  își propune, prin a 5-a ediție, să adune într-un cadru restrâns, confortabil, iubitorii de muzică și de teatru. Într-o locație din inima Timișoarei, Vineri 15, începând cu ora 19:00, veți putea servi cină sau “ceaiul de la ora 7” din meniul gustos al locației, la momentul teatral pus în scenă.

Apoi, VAL Band vă așteaptă să vă încărcați cu vibe-ul de vacanță al începutului de vara printr-un concert de muzică jazz and chill. DJ RaulL ne va transpune în atmosfera din lumea jazzului cu remixuri pe parcursul întregii seri. Accesul la eveniment se va face pe bază de donație minimă recomandată de 40 lei în urnele Rotaract de la intrare. Ne dorim să ne sărbătorim aniversarea într-un spirit caritabil – îndeamnă Rotaract.

Anul acesta, cu banii donați, vom sprijini Asociația “Ridică-te și umblă” care are sub aripa protectoare 20 de persoane cu dizabilități. Toate donatille din cadrul acestui eveniment vor fi direcționate către ei.

Intrare pe bază de donație de minim 40 RON;- Dress code: Cocktail;- Pentru rezervări, va rugăm să sunați la 0758.328.621 Adina Radici, membru Rotaract Timișoara Opera;- capacitatea locației: 300 locuri.

Puteți dona și în contul Rotaract Opera, cu mențiunea “Donație Theatre Cafe”, detaliile sunt mai jos. Detalii Asociație:Cont IBAN: RO74 BTRL RONC RT02 9842 9301ASOCIAŢIA ROTARACT TIMIȘOARA OPERACIF: 34664526 – este mesajul echipei Rotaract Club Timișoara Opera! 

Comentarii

comentarii