Acasă Actualitate Rotary Buziaş -10 ani de la înfiinţare: Concert caritabil de senzaţie la...

Rotary Buziaş -10 ani de la înfiinţare: Concert caritabil de senzaţie la Filarmonica Banatul Timişoara

DISTRIBUIȚI

nicu alifantisCu prilejul marcării a 10 ani de la înfiinţare, joi 5 noiembrie, de la ora 19, Rotary Club Buziaş organizează o importantă acţiune caritabilă, la Filarmonica Banatul din Timișoara. Invitat special va fi Nicu Alifantis.
Cantautorul va susţine un concert de senzație. Marele artist folk nu va cânta singur, ci în compania trupei ZAN şi a invitatului său special, Mihai Neniță. Rotary Buzias marchează prin acest concert frumoasa vârstă de 10 ani de la înființare.
“Clubul nostru este la al patrulea eveniment de amploare după ce în anii trecuţi a organizat două spectacole caritabile de teatru împreună cu Maia Morgenstern, în urma cărora am reuşit, în parteneriat cu inimosul public timişorean, să donăm peste 14.000 lei Fundaţiei “Cristian Şerban” în 2012 şi Casei de Copii “Hansel and Gretel” din Buziaş în 2013”, iar în anul 2014 o sumă similară a fost strânsă urma unui concert în compania marelui artist Nicu Alifantis“ spune Ioan Hudrea, președintele Rotary Club Buziaş 2015-2016. Invitaţiile la spectacol costă 50 lei şi se pot găsi la Filarmonica “Banatul”.

Comentarii

comentarii