Acasă Actualitate Rotary Club Timişoara Cosmopolitan a donat o cabină de dezinfecţie Spitalului “Victor...

Rotary Club Timişoara Cosmopolitan a donat o cabină de dezinfecţie Spitalului “Victor Babeş”; urmează Maternitatea Odobescu

1738
DISTRIBUIȚI

Spitalele din Timişoara, aflate în prima linie în lupta cu coronavirus, impresionează pe oricine. Aici sunt trataţi bolnavi care află cumplita veste că sunt pozitivi sau, în cazul unei maternităţi, se veghează cu maximă responsabilitatea ca noii veniţi pe lume să fie sănătoşi, feriţi de orice infecţie.

De la începutul anului 2020, întreaga lume îşi îndreaptă atenţia asupra noului coronavirus SARS-CoV-2 şi a bolii pe care o determină COVID-19. Deoarece este un virus nou apărut, cunoaşterea asupra sa şi asupra COVID-19 este într-o continua dinamică şi comunitatea medicală internaţională face eforturi considerabile în lupta cu aceasta provocare globală.

Clubul Rotary Timişoara Cosmopolitan, fidel principiilor rotariene şi în acest caz, este alături de comunitatea locala şi alături de partenerul sau Metalconforme a achiziţionat o cabină de decontaminare care a fost donată Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara, care este în prima linie în lupta cu acest nou virus.

Membrii Clubului s-au mobilizat exemplar! Urmează încă o cabină similară pentru Maternitatea Odobescu

Comentarii

comentarii