Acasă Actualitate Rotary Club Timișoara și Timotion și-au propus: ”Burse de studiu în licee...

Rotary Club Timișoara și Timotion și-au propus: ”Burse de studiu în licee pentru copiii performanți la învățătură din mediul rural!”

DISTRIBUIȚI

Burse de studiu în licee din Timișoara, pentru copiii performanți la învățătură din mediul rural, care provin din familii mono-parentale, sau cu o situație financiară precară.

Asta și-a propus să realizeze Rotary Club Timisoara prin participarea la ediția Timotion din acest an. O misiune importantă, care oferă speranță pentru un viitor cu tineri cu potențial și vizionari.

Proiectul Performanța în satul bănățean se desfășoară deja de mai mulți ani, iar până acum a venit în sprijinul a 11 copii. Dar pentru că acolo unde-s mulți puterea crește, prin ediția de la #Timotion8 Clubul Rotary Timișoara dorește să acopere costurile de cazare, masa, transportul și rechizitele din primul an de studiu, pentru 5 copii din mediul rural din județul Timiș.

Costurile aferente celorlalți 3 ani de studiu vor fi acoperite din fondurile proprii ale asociației.

Află mai multe și susține proiectul ”Performanță în satul bănățean”. Donează, aleargă, pedalează, sau chiar donează sânge și oferă sprijin la educație pentru mai mulți tineri din mediul rural

Asociația Clubul Rotary Timișoara: Performanța în satul bănățean

Anul acesta, pe 28 și 29 mai ne revedem la start, la Timotion, acolo unde depășim frici și limite cu fiecare km parcurs, simţim satisfacția de a strânge bani pentru cauze importante din comunitate, apreciem fericirea unei echipe care poate să-și vadă proiectul dus până la capăt şi ne înclinăm în faţa dăruirii nenumăraților voluntari – este mesajul Timotion 2022.

 

Comentarii

comentarii