Acasă Actualitate Roxana Iliescu: “În 9 iunie avem de ales între fapte, seriozitate și...

Roxana Iliescu: “În 9 iunie avem de ales între fapte, seriozitate și competență versus circ mediatic cu zero beneficii pentru timișoreni!”

DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, candidat PNL la Primăria Timișoara, și Roxana Iliescu, candidat la Consiliul Local Timișoara, străbat în ultima perioadă cartierele Timișoarei. Iar aproape peste tot se lovesc de aceeași problemă: garajele mizerabile care pun în pericol locuitorii și ocupă terenuri pe care ar putea fi făcute zone verzi și locuri de parcare. Problema persistă în ciuda tuturor demersurilor pe care consilierul local le-a făcut de mai bine de doi ani, cu cereri, sesizări, întâlniri la primărie. Administrația Fritz nu a făcut altceva decât să ridice din umeri.

“Priviți și vă minunați ce ruine avem, că astea nu-s garaje, pe strada Zimbrului și pe strada Titan, în zona Tipografilor, la doi pași de centrul Timișoarei!

Aici nu a mai venit Fritz cu buldozerele să demoleze mizeriile astea, un adevăr pericol în special pentru copiii din zonă!

Zero soluții față de toți timișorenii din această zonă, în mare parte familii tinere cu copii mici, nevoite să ocolească zilnic focarele astea de infecție și să aibă grijă să nu le cadă o cărămidă în cap!

În 9 iunie avem de ales între fapte, seriozitate și competență versus circ mediatic cu zero beneficii pentru timișoreni!”, spune Roxana Iliescu.

Comentarii

comentarii