Acasă Actualitate Ruby, un căţel dispărut de un an s-a întors acasă. Carla şi...

Ruby, un căţel dispărut de un an s-a întors acasă. Carla şi Ema l-au căutat neîncetat

319
DISTRIBUIȚI

Ruby, un căţel dispărut de un an s-a întors acasă, la Arad, la Carla şi Ema, cele două surori care l-au căutat neîncetat de când a dispărut.

Două fetițe din Arad au trăit cea mai mare bucurie, când reprezentanții Poliției Animalelor l-au găsit pe Ruby, cățelul care dispăruse de acasă în urmă cu un an. Ruby a fost găsit la 60 de kilometri distanță de casă.

Ruby, un cațel de 4 ani și jumătate, a plecat de acasă, anul trecut, în iunie.

De atunci, toată familia l-au căutat. Singurele care nu și-au pierdut speranța au fost mezinele Carla, de 10 ani, și Ema, în vârstă de 4 ani, care nu au încetat să-l caute pe Ruby.

Părinții Carlei și Emei au postat pe toate rețelele de socializare imagini cu Ruby, au lipit afișe, au vorbit cu toți prietenii lor și ai părinților, dar în zadar.

Când au auzit că s-a înființat „Poliția Animalelor”, fetele și-au rugat părinții să le spună polițiștilor că-l caută pe Ruby de foarte multă vreme și le este tare dor de el.

Într-una din acțiunile din județ, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au auzit despre un „câine negru, pare a fi tânăr, care nu stă într-un loc, prietenos dar veșnic pe fugă”, tocmai în Șicula, la 60 de kilometri de Arad.

Polițiștii au pornit în căutarea cățelului despre care vorbeau localnicii, sperând că este Ruby, potrivit Mediafax.

După ce părinții le-au confirmat polițiștilor că patrupedul este Ruby, adulții au pus la cale reîntâlnirea.

Momentul i-a emoționat pe toți și după mai mult de un an de zile, Ruby s-a întors acasă la Carla, Ema și părinții lor.

Comentarii

comentarii