Acasă Actualitate Ruga Giroceană 2023 – un succes, în prima zi de Paști –...

Ruga Giroceană 2023 – un succes, în prima zi de Paști – foto

DISTRIBUIȚI

Ruga Giroceană 2023 a debutat, duminică 16 aprilie, de la ora 18.00, cu un succes extraordinar, chiar în prima zi de Paști.

Cetățenii au ținut să fie prezenți în număr foarte mare atrași nu numai de spectacolul excepțional susținut de ansamblul Ghiocelul din Giroc, alături de Ramona Vița și Alex Surdea, dar și de oferta foarte bogată a comercianților prezenți.

Pe lângă clasicii mici, la 6 lei bucata, cârnați 12 lei, piept de porc 15 lei, cartofi 8 lei sau frigărui 9 lei suta de grame, girocenii s-au putut delecta și cu delicioși purceluși rumeniți la proțap.

Cetățenii participanți dornici de distracție și de preparate culinare delicioase au avut la dispoziție și plăcinte ardelenești umplute cu brânză, varză, brânză și cașcaval, brânză și mărar sau cartofi, dar și gogoșele cu diferite dulcețuri și finetti sau burger de carne de vită Black Angus, la 30 de lei bucata și shaorma la farfurie la 35 lei bucata, hot dog, 10 lei, Doner box 30 de lei, scăricică marinată 9 lei suta de grame, aripioare pui 7 lei suta de grame, ceafă porc, cârnăciori picanți 9 lei 100 de grame, și multe alte bunătăți…!

 Băutura (bere, sucuri) a fost la discreție, iar peste toate spectacolul folcloric a fost irezistibil, de aceea girocenii s-au prins în horă și nu s-au mai oprit din dans.

Ruga nu are loc numai duminică, ci va continua, luni/ 17 aprilie, în a doua zi de Paști, cu siguranță cu același entuziasm, bucurie și dorință de distracție. Luni, participanții se vor bucura de frumoasele cântece ale Andiei, iar în continuare cu DJ Paul Damixie.

Comentarii

comentarii