Acasă Actualitate Ruta EuroVelo 13 sau „Drumul Cortinei de Fier” –în dezbatere la Consiliul...

Ruta EuroVelo 13 sau „Drumul Cortinei de Fier” –în dezbatere la Consiliul Județean Timiș

993
DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș îi invită pe timișoreni, în 16 iulie, de la ora 19.00, în Sala Revoluției din cadrul Consiliul Județean Timiș, la o mare conferință pe teme de turism.

Invitat special va fi Michael Cramer, membru al Parlamentului European, fost președinte al Comisiei pentru Transport și Turism (TRAN) și asociații profesionale din domeniu. Europarlamentarii Maria Grapini și Michael Cramer sunt amândoi membri ai Comisiei TRAN din PE.  Michael Cramer a mai vizitat Timișoara, anul trecut, tot la invitația Mariei Grapini, de data aceasta urmând să conferențieze, în cadrul evenimentului de la Consiliul Județean Timiș, pe tema proiectului turistic european ce vizează ruta EuroVelo 13, cunoscută drept „Drumul Cortinei de Fier”.

Michael Cramer este un promotor internațional al turismului, cu experiență profesională importantă. Amintim că Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș a aplicat, la începutul acestui an, pe programul IPA II, cu proiectul EuroVelo13 – Servicii de Ciclism Avansat, împreună cu parteneri sârbi, Fondul pentru Afaceri Europene a Provinciei Independente Vojvodina, Secretariatul pentru Economie și Turism Novi Sad, respectiv Clubul Bănățean de Turism România.

 

Comentarii

comentarii