Acasă Economic Ryanair vine din nou la Timișoara pentru angajări. Compania oferă 1.200 euro...

Ryanair vine din nou la Timișoara pentru angajări. Compania oferă 1.200 euro la instalare și alte avantaje, dar cere candidaților o anumită înălțime și să poată înota o distanță minimă

2054
DISTRIBUIȚI

Compania aeriană irlandeză Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa și al patrulea operator aerian care acționează în România din punct de vedere al cotei de piață, va veni din nou în mai multe orașe din țară pentru a recruta 100 de însoțitori de bord, operațiunea de recrutare urmând să fie lansată de anul viitor. O operațiune similară a fost lansată și în primăvară.

Acum, ofertele de angajare la Ryanair vor fi prezentate românilor interesați la Timișoara pe 3 ianuarie, la București pe 5 ianuarie, la Cluj-Napoca pe 26 ianuarie și la Iași la o dată care urmează să fie anunțată. Compania aeriană oferă un contract pe 3 ani, o primă de instalare de 1.200 euro, bilete de avion la prețuri speciale.

Cerințele impuse candidaților sunt o înălțime cuprinsă între 1,57 – 1,88 metri și să poată înota cel puțin 25 de metri neîntrerupt. Ryanair estimează că va transporta aproximativ 2,6 milioane de pasageri din și înspre România în anul fiscal 2018 (perioada aprilie 2017-martie 2018), reprezentând o creștere anuală de 40%. Compania s-a confruntat însă în această lună cu primele greve din istorie, sindicatele din Europa intensificând presiunile ca operatorul aerian să recunoască reprezentarea organizațiilor independente.

Comentarii

comentarii