Acasă Actualitate S-a blocat site-ul Teatrului Național din cauza avalanșei de accesări pentru bilete...

S-a blocat site-ul Teatrului Național din cauza avalanșei de accesări pentru bilete la spectacolul cu John Malkovich

DISTRIBUIȚI

Teatrul Național din Timișoara a pus în vânzare, vineri, 19 mai, biletele pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY de Michael Sturminger, avându-l ca protagonist pe celebrul actor american John Malkovich.

Biletele ar fi trebuit să fie disponibile pentru cumpărare cu începere de la ora 19, exclusiv în regim on-line, pe site-ul www.tntm.ro.

Doar că în această seară, din cauza numărului mare de accesări, site-ul TNT-ului s-a blocat. 

„Din cauza avalanșei de accesări, site-ul Teatrului Național s-a blocat. Se lucrează la remedierea acestei situații. Vă rog să accesați direct site-ul Eventim.ro, care este platforma prin care Teatrul Național vinde, după cum știți, biletele online. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a anunțat Teatrul Național, pe Facebook.

Printre iubitorii de teatru s-a lansat zvonuri că nu mai sunt bilete. Ca urmare a acestora, TNT a venit cu o precizare.

„Teatrul Național vă roagă respectuos să evitați diseminarea informațiilor false. Nu este “Sold out” la reprezentațiile spectacolului THE INFERNAL COMEDY cu John Malkovich. Biletele sunt în continuare în vânzare.  Cumpărarea biletelor este îngreunată de faptul că avalanșa de accesări simultane (de ordinul miilor) a dus la blocarea site-ului, deoarece resursele de pe servere, așa cum știți, sunt limitate ca nivel de procese concomitente (conexiuni simultane la baza de date).  Vă rugăm, așadar, să aveți răbdare. Biletele se vând în continuare. Vă mulțumim”, au mai spus cei de la TNT.

 John Malkovich va susține două reprezentații la Timișoara, programate joi, 20  iulie și vineri, 21 iulie  2023, în Sala Mare a Teatrului Național.

Preţul biletelor este de 440 lei, 240 lei, 180 lei şi 120 lei în funcţie de locul în sala de spectacole.

Comentarii

comentarii