Acasă Administraţie S-a completat echipa de la prefectură. Ovidiu Drăgănescu și-a depus joi jurământul...

S-a completat echipa de la prefectură. Ovidiu Drăgănescu și-a depus joi jurământul și a devenit subprefect de Timiș

681
DISTRIBUIȚI

Ovidiu Virgil Drăgănescu a devenit joi subprefectul județului Timiș, după ce și-a depus jurământul, prin videoconferință, într-o ceremonie în care au mai fost numiți prefecți în județele Buzău, Covasna și Harghita, câte un subprefect în județele Buzău, Maramureș și doi subprefecți în municipiul București. Decizia a fost luată miercuri, iar joi dimineață a fost și publicată în Monitorul Oficial.

Drăgănescu (PNL) se alătură echipei de conducere formată din prefectul Zoltan Nemeth (USR PLUS) și celălalt subprefect Andrei Molnar (UDMR), după cum s-a stabilit la nivel național în coaliția de guvernare. În trecut, liberalul a mai fost vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, deputat și chiar prefect. Acesta a fost, în 1990, unul dintre fondatorii PNL Timiș, iar de atunci în partid a mai fost președinte al filialei județene, secretar general și membru al Biroului Politic Central.

Numirea sa s-a făcut prin Hotărârea Guvernului nr.377/31.03.2021 și a fost consfințită odată cu depunerea jurământului: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Timiș. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”.

Comentarii

comentarii