Acasă Actualitate S-a deschis sezonul de schi în vestul țării. Pe pârtia de la...

S-a deschis sezonul de schi în vestul țării. Pe pârtia de la Straja s-a aşternut strat gros de zăpadă. Acces gratuit pentru turişti, de Moș Nicolae

658
DISTRIBUIȚI

Astăzi, de Moş Nicolae, s-a deschis sezonul de schi din stațiunea Straja, cu prima pârtie acoperită aproape integral cu zăpadă artificială.

Cu ajutorul tunurilor de zăpadă, pe pârtia „Constantinescu” s-a așternut un strat suficient de gros de zăpadă artficială, astfel încât să se poată schia.

Timp de nouă zile, 14 tunuri au lucrat fără întrerupere, spune administratorul pârtiei. Deoarece mâine suntem în zi de sărbătoare, accesul va fi gratuit pentru toți turiștii care vor veni în Straja.

Pârtia “Constantinescu” se deschide vineri, începând cu ora 12.00.

Potrivit lui Emil Părău, administratorul domeniului schiabil din Stațiunea Straja, de Moș Nicolae accesul este gratuit, însă sâmbătă și duminică va fi cu tarif normal.

În Straja se ajunge prin oraşul Lupeni, de unde se urcă pe un drum asfaltat până la baza telegondolei sau până la intrarea în staţiune, scrie ziardehunedoara.ro.

Turiştii care vor veni în Straja cu maşina vor avea la dispoziţie două parcări, prima fiind situată la baza telegondolei, iar cea de-a doua, la intrare în staţiune.

Comentarii

comentarii