Acasă Actualitate S-a găsit un teren pentru baza sportivă de lângă stadion dar… încă...

S-a găsit un teren pentru baza sportivă de lângă stadion dar… încă se mai analizează

373
DISTRIBUIȚI

Arhitecţii şefi ai primăriei şi ai consiliului judeţean, împreună cu secretarii celor două instituţii s-au întâlnit ieri pentru a ajunge la un consens în ceea ce priveşte amplasarea unei noi săli de sport şi a unui bazin de înot în vecinătatea actualei arene Dan Păltinişanu. Cele două instituţii au propus iniţial locaţii diferite pentru aceste construcţii dar au stabilit într-un final că vor căuta un loc comun pentru amplasarea acestor structuri sportive în vecinătatea actualului stadion pe care joacă echipa de fotbal FC Timişoara. „De comun acord considerăm că zona cea mai corectă ar fi zona stadion”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Constantin Ostaficiuc..Cele două construcţii se vor realiza prin Compania Naţională de Investiţii.
O idee mai veche a consiliului judeţean o reprezenta construcţia unui complex sportiv pe un teren la Covaci. „La baza sportivă de la Covaci am renunţat.
Nu ne-am permite în cei patru ani de mandat să o finalizăm. Avem nevoie de un consens acum cu Primăria Timişoara să mergem pe o singură voce.
Este în beneficiul comunităţii”, a mai spus Ostaficiuc. În urma întâlnirii de ieri s-a ajuns la o concluzie dar nu este una finală.
S-a găsit un teren din zona stadion de către primărie dar urmează să se analizeze această propunere pentru a vedea dacă este suficient pentru proiectul ce va lua naştere în zonă.

Comentarii

comentarii