Acasă Actualitate S-a lansat la Timișoara proiectul de bike-sharing I’Velo: nouă stații și 140...

S-a lansat la Timișoara proiectul de bike-sharing I’Velo: nouă stații și 140 de biciclete gratis – foto

DISTRIBUIȚI

Asociația Green Revolution a lansat la Timișoara conceptul de bike-sharing I’Velo. Au fost amenajate nouă stații cu 140 de biciclete care vor fi la dispoziția timișorenilor pe gratis, 24/7, pe durata întregului an. I’Velo vine cu cele mai performante și avansate tehnologic modele de stații, care sunt dotate cu cel mai nou model de biciclete din flota I’Velo, fabricate în Germania. Misiunea Green Revolution este de a promova mersul pe bicicletă ca mijloc de transport în beneficiul populației.

“Ne bucurăm să lansăm, în sfârșit, proiectul de bike-sharing I’Velo și la Timișoara. Ideea e ca bicicleta să fie îmbrățișat ca mijloc de transport alternativ, nu numai de agrement. Prin aplicația I’Velo se pot vedea toate punctele, se poate lua și lăsa o bicicletă în aceste nouă stații. Începem cu 140 de biciclete și vrem să vedem care care răspunsul timișorenilor la proiect. Din 2009 vorbim despre bicicletă ca mijloc de transport în mediul urban. E important în decarbonizarea transportului. Între timp am dezvoltat această soluție automatizată, hardware și software 100 la sută românească, pe care o implementăm și o operăm cu succes în România, în București, Constanța și Corabia. Avem peste 1,6 milioane de români care au spus <da> bicicletei, care măcar o dată au fost pe bicicletele noastre”, a spus Raluca Fiser, președintele Asociației Green Revolution.

Serviciile de bike-sharing I’Velo sunt disponibile gratuit prin intermediul aplicației mobile dedicate de pe Google Play și App Store.

Comentarii

comentarii