Acasă Politica S-a rupt lanţul de iubire în alianţa PD-L – UNPR

S-a rupt lanţul de iubire în alianţa PD-L – UNPR

361
DISTRIBUIȚI

Răducanu candidează la şefia Consiliului Judeţean Timiş

Liderul UNPR Timiş, Ion Răducanu, îşi va anunţa oficial, peste câteva zile, candidatura la şefia Consiliului Judeţean Timiş. El îl va înfrunta la alegerile din 2012 pe colegul de alianţă, Constantin Ostaficiuc, preşedinetele PD-L Timiş.

Gestul lui Răducanu vine imediat după ce un act oficial al liderilor PD-L Timiş a ajuns la Bucureşti. În el se cere expres ca Răducanu să nu fie numit prefect de Timiş. „M-am decis să cadidez la Consiliul Judeţean. Dacă PD-L asta vrea, asta are. M-au supărat. Au fost nişte discuţii de principiu la Bucureşti, iar ei fac adunări şi şedinţe în care îşi exprimă în scris opoziţia ca postul de prefect să revină la UNPR. Fac din ţânţar armăsar fără să existe o adevărată problemă. Voi candida la CJT indiferent cine mai candidează”, spune Răducanu.

 

„Nu sunt remorca PD-L”

Picătura care a umplut paharul a fost refuzul categoric al conducerii PD-L Timiş ca Răducanu să devină prefect de Timiş. Solicitarea a fost făcută la nivel central. „Nu putem convieţui în coaliţie dacă se întâmplă aşa ceva. Oricum, noi candidăm singuri. Eu nu eram decis să candidez pentru că am o vârstă, dar, dacă asta vor, voi candida. La deconcentratele din Timişoara aveam 10 posturi conform protocolului. Ei ne-au dat două posturi. Şi acolo am pus oameni doar pe bază de competenţă. Eu nu sunt remorca PD-L. Nu am fost şi nu voi fi. Să-şi caute remorcile în altă parte. Eu m-am mai sacrificat o dată pentru PSD şi apoi nu au ştiut cum să mai scape de mine. Eu nu sunt omul compromisului, le-a fost frică de mine”, mai spune Ion Răducanu.

Comentarii

comentarii