Acasă Eveniment S-au declarat traci și nu au recunoscut autoritatea polițiștilor. O familie din...

S-au declarat traci și nu au recunoscut autoritatea polițiștilor. O familie din Timiș, reținută la frontiera cu Ungaria – Video

4604
DISTRIBUIȚI

O familie formata dintr-un barbat, o femeie si trei copii a fost retinuta duminica seara de autoritatile maghiare, pe sensul de intrare in Romania, la punctul de frontiera Nadlac 2.

Oamenii le-au declarat politistilor ca sunt traci si se intorc in tara in care s-au nascut si au refuzat sa prezinte politistilor de frontiera maghiari documentele. Vazand ca spiritele se incing, autoritatile maghiare au solicitat sprijinul colegilor romani dupa ce adultii s-au baricadat in masina, au blocat sensul de intrare in tara si au refuzat sa colaboreze cu oamenii legii.

Intr-un final, politistii au reusit sa deschida autoturismul care avea placute de inmatriculare pe care era scris TRACIA si au fost nevoiti sa il imobilizeze pe barbatul in varsta de 35 de ani.

La verificarea in baza de date s-a stabilit ca cei cinci se intorceau din Danemarca in Romania si in urma cu cativa ani locuiau in Matnicu Mic, comuna Fardea. Cei cinci au fost retinuti de autoritatile maghiare pentru verificari suplimentare deoarece nu au putut prezenta nici un document de identitate al lor sau al masinii, adultii aratand doar niste hartii fara valoare care nu pot inlocui documentele de identitate. Intregul incident  fost transmis live pe o retea de socializare.

Sursa: Lugoj Info.ro

Comentarii

comentarii