Acasă Actualitate S-au deschis ghișeele TimPark. Nu există număr limită de abonamente pentru rezidenți!

S-au deschis ghișeele TimPark. Nu există număr limită de abonamente pentru rezidenți!

DISTRIBUIȚI

Noua formulă de funcționare a sistemului TimPark, acum ca serviciu direct în subordinea primarului, începe să funcționeze de pe 31 martie. De luni, 21 martie, deja se pun în vânzare abonamentele, atât online, cât și fizic la ghișeu. Doar în cazul abonamentelor rezidențiale, însă, este nevoie de prezentare la sediul de pe Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 10. Aici a fost dublat numărul ghișeelor deschise.

„Toate spațiile care pot fi folosite pentru ghișeu sunt acum în uz și, timp de o lună, vor funcționa 4 ghișee de la 8 dimineața la 8 seara. Vă reamintim că abonamentele generale le puteți cumpăra ONLINE, direct de pe site-ul nostru! Dacă doriți să cumpărați un abonament pentru rezident, ne găsiți pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10. Dacă stați la coadă, colegii noștri vin și oferă suport prin verificarea documentelor în prealabil, în timp ce așteptați”, transmit reprezentanții TimPark.

Cu această ocazie, aceștia țin să lămurească un aspect: nu există număr limitat de abonamente pentru rezidenți. Așadar, nu trebuie să vă înghesuiți la ghișeu. Pentru plăți online, trebuie să accesați: https://abonamente.timpark.ro/.

Vă amintim că, odată cu trecerea serviciului de la SDM în aparatul de specialitate al primarului sub forma unui serviciu, au fost operate mai multe modificări. Prețurile au crescut, a fost creată și zona „albastră”, în zona centrală („verde”) nu mai există abonamente, iar în zonele rezidențiale există două tipuri de locuri de parcare. Deși conștient că încă nu se poate asigura loc de parcare fiecărei persoane care are abonament, viceprimarul Ruben Lațcău insistă că modificările au fost aduse cu scopul de a sprijini persoanele cu buletin sau flotant de Timișoara. În opinia acestuia, timișorenii nu vor sesiza mari schimbări, iar tarifele sunt încă acceptabile.

Detalii aici: Noul regulament de funcționare a sistemului de parcare a autovehiculelor în Timișoara – Timpark 2022 intră in vigoare.

Comentarii

comentarii