Acasă Actualitate S-au încheiat lucrările la drumul județean 609D, dintre centură și Aeroportul Timișoara

S-au încheiat lucrările la drumul județean 609D, dintre centură și Aeroportul Timișoara

304
DISTRIBUIȚI

Lucrările de extindere la patru benzi a drumului care leagă centura de ocolire a Timișoarei și Aeroportul Internațional Timișoara au fost finalizate, a anunțat vicepreședintele CJ Timiș, Cristian Moș.

DJ 609D leagă șoseaua de centură a Timișoarei de AIT și a fost lărgit la patru benzi. Sunt 2,5 kilometri de șosea modernizată, pe marginea acestuia fiind realizate și piste de biciclete. Lucrarea a fost finalizată, a anunțat Cristian Moș.

”DJ 609D Timișoara – Aeroport a fost finalizat. Un proiect moștenit, care nu a fost lipsit de impedimente. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean Timiș – Direcția Drumuri și Poduri Județene, care de fiecare dată când s-au împotmolit lucrurile au găsit cele mai bune soluții. Sper ca în următorii ani acest drum să fie de folos pentru cât mai mulți timișeni, dar și pentru un număr tot mai mare de turiști”, a anunțat Moș.

Vicele CJ Timiș i-a transmit fostului șef al instituției, Călin Dobra, în mandatul căuria a fost demarat proiectul, că prin acest anunț actuala administrație nu dorește să se laude.

”Înainte de orice am un mesaj pentru domnul Călin Dobra: aceasta este o informare pentru timișeni, nu este o postare prin care ne lăudăm cu o lucrare inițiată de fosta administrație”, a mai scris Moș.

Comentarii

comentarii