Acasă Actualitate S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY avându-l ca...

S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY avându-l ca protagonist pe celebrul actor american John Malkovich. Preţul este cuprins între 440 şi 120 de lei

DISTRIBUIȚI

Teatrul Național din Timișoara anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY de Michael Sturminger, avându-l ca protagonist pe celebrul actor american John Malkovich.

Pentru a oferi acces tuturor spectatorilor pasionați, din România și Europa, la cele două spectacole programate joi, 20  iulie și vineri, 21 iulie  2023, în Sala Mare a Teatrului Național, biletele vor fi disponibile pentru cumpărare de vineri, 19 mai 2023, cu începere de la ora 19, exclusiv în regim on-line, pe site-ul www.tntm.ro.

Preţul biletelor este de 440 lei, 240 lei, 180 lei şi 120 lei în funcţie de locul în sala de spectacole.

Prin întâlnirea cu starul american și, de asemenea, cu renumita orchestră a Academiei din Viena dirijată de Martin Haselbock, precum și cu sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss, Teatrul Național se deschide larg în Anul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii unui public internațional de teatru pentru care nu există distanțe și nici granițe.  

Spectacolul este prezentat în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, parte din traseul Vocile orașului / Atelierul Identitate din cadrul Programului Cultural „Timișoara– Capitală Europeană a Culturii 2023”.

THE INFERNAL COMEDY este evenimentul teatral realizat prin contribuția financiară esențială a sponsorilor Profi, Linde Gaz, Hamilton, Atos & Eviden, Mewi, Bioclinica și Pesel, cu implicarea Asociației Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, ca formulă principală de antreprenoriat cultural, esențială în dezvoltarea prin arta teatrului a culturii, a educației, a civilizației și, pe termen lung, a comunității și a societății.

UPDATE: Teatrul Național Timișoara vă roagă respectuos să evitați diseminarea informațiilor false. Nu este “Sold out” la reprezentațiile spectacolului THE INFERNAL COMEDY cu John Malkovich. Biletele sunt în continuare în vânzare.

”Cumpărarea biletelor este îngreunată de faptul că avalanșa de accesări simultane (de ordinul miilor) a dus la blocarea site-ului, deoarece resursele de pe servere, așa cum știți, sunt limitate ca nivel de procese concomitente (conexiuni simultane la baza de date).

Vă rugăm, așadar, să aveți răbdare. Biletele se vând în continuare. Vă mulțumim”, transmite Teatrul Național Timișoara.

Comentarii

comentarii