Acasă Anunturi S.C. ARAMIC FOREST S.R.L. – „Anunt public privind Decizia etapei de incadrare”

S.C. ARAMIC FOREST S.R.L. – „Anunt public privind Decizia etapei de incadrare”

2001
DISTRIBUIȚI

„S.C. ARAMIC FOREST S.R.L.,  anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare a APM Timis de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, evaluarii adecvate si evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:

 –  ” Construire corp cladire pentru hala procesare, imbuteliere, etichetare, depozitare, obtinere avize si acorduri necesare” propus a fi amplasat in Silagiu, CF nr. 405195 – Buzias, jud. Timis.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Timis, din localitatea Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18 – 18A, jud. Timis, in zilele de luni – joi, intre orele 8:00 – 16:30 si vineri 8:00 – 14:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro – Sectiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului ”

 

Comentarii

comentarii