Acasă Actualitate Să îl salvăm pe Patrick! Mare spectacol caritabil cu zeci de artiști,...

Să îl salvăm pe Patrick! Mare spectacol caritabil cu zeci de artiști, în capitala culturală a Banatului

DISTRIBUIȚI

Ansamblul Perla Banatului și Casa de Cultură a Sindicatelor Lugoj organizează spectacolul caritabil, Să îl salvăm pe Patrick, în 19 mai, de la ora 17.00, unde invitat special va fi ansamblul Juni Gugulani Caransebeș.

”M-am implicat imediat ce mi s-a spus despre cazul Patrick …! Am luat inițiativa de a organiza spectacolul, împreună cu directorul Casei de Cultură Lugoj, cu domnul coregraf, Dumitru Răduțiu, și cu domnul instrumentist, Petrică Ștefan, al ansamblului Perla Banatului”, spune îndrăgita interpretă de muzică folclorică, Daniela Ploia, care face parte din comitetul de organizare.

Patrick suferă de aplazie medulară, adică măduva se usucă și el își poate pierde viața. Are nevoie urgentă de transplant de măduvă, iar operația costă 80.000 de euro.

La marele spectacol caritabil, care va avea loc la Casa de Cultură Lugoj, vor participa zeci de intereți de muzică populară din Banat.

”Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a putea ajuta împreună un suflet nevinovat – Patrick…!”, îndeamnă organizatorii.

Comentarii

comentarii