Acasă Actualitate Să o ajutăm pe Vasilica –tânăra mamă cu doi copilaşi din Timişoara!

Să o ajutăm pe Vasilica –tânăra mamă cu doi copilaşi din Timişoara!

601
DISTRIBUIȚI

sa o ajutam pe vasilica DSCF7196Tânăra mamă Vasilica, din Timişoara, are 31 de ani, doi copilaşi minori, unul în vârstă de 10 ani şi unul de 5 ani, nu are niciun venit şi este una dintre victimele violenţei în familie din Timişoara.

 

„Am fost victima violenţei în familie şi am plecat de acasă în 2010, împreună cu cei doi copilaşi ai mei. Pe lumea asta nimeni nu te ajută. Am mai primit sprijin de la o biserică, dar acum nu mai am niciun ajutor. Vă rog să mă ajutaţi”, s-a plâns Vasilica. Femeia nu are un serviciu, nici nu poate să aibă, fiindcă trebuie să aibă grijă de copiii minori. Nu are niciun venit, în afară de ajutorul de stat pentru creşterea celor doi fii. Atunci, în 2010, a apelat la Centrul de ajutor pentru femeile victime ale violenţei domestice, din Piaţa Crucii din Timişoara, dar acum nu mai poate să stea acolo.
„Avem nevoie urgent de sprijin, fiindcă nu mai ştiu ce să fac. Am băgat actele de locuinţă socială la primărie, dar degeaba. Vă rog, dacă poate cineva să ne ajute”, a declarat Vasilica.
Băiatul cel mic este bolnav de epilepsie şi trebuie să fie şi el tratat. De aceea, mama este nevoită să îi cumpere medicamentul Depachin – un sirop pentru epilepsie. În plus, trebuie să plătească chiria, cheltuielile şi consumul de curent electric şi de gaz. Nu-i ajung banii şi este disperată. Nu mai ştie ce să facă.
„Rog oamenii sufletişti să ne dea o mână de ajutor, fiindcă nu mai ştiu cui să mă adresez. De aceea am venit la ZIUA de Vest, în speranţa că dacă oamenii vor citi în ziar despre situaţia mea vor încerca să ne ajute. Vă rog ajutaţi-mă”, s-a plâns Vasilica.
Cine este dispus să o sprijine în orice fel pe Vasilica şi pe cei doi copilaşi poate suna la telefonul 0733.59.44.79 sau poate depune orice sumă prin cont bancar
cod IBAN RO53CECETM1208RONO675186 la CEC Bank Timişoara.

Comentarii

comentarii