Acasă Sport Sabău doreşte cucerirea titlului cu Poli

Sabău doreşte cucerirea titlului cu Poli

DISTRIBUIȚI

Prezentat miercuri oficial, noul antrenor al FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, s-a declarat foarte mulţumit de faptul că are şansa să conducă o echipă calificată deja în competiţiile europene. A fost unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a dat fotbalul românesc. Are certe calităţi de antrenor, care ne-au îndreptăţit să-l aducem la Poli”, a spus Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al FC Timişoara. Pentru că timpul este scurt până la primul meci european al echipei timişorene din această vară, ce se va juca la sfârşitul acestei luni, Sabău spune că nu mai este timp de experimente, astfel că în maxim 10 zile va fi definitivat noul sistem de joc pe care-l va impune la FC Timişoara. Cât despre adversarul pe care alb-violeţii îl vor întâlni în primul meci din Liga Campionilor, noul tehnician spune că ar prefera să nu fie Sahtior Donetk, echipă antrenată de românul Mircea Lucescu, câştigătoare a ultimei ediţii a Cupei UEFA. „Dacă în tot ceea ce facem punem pasiunie, ambţie şi responsabilitate, putem realiza ce ne propunem”, a spus Sabău, explicând că, în primă fază, obiectivul este o calificare în Europa League, Champions League fiind considerat încă o competiţie prea pretenţioasă. Pentru la anul însă, obiectivul FC Timişoara este clar – câştigarea campionatului.

29 de jucători în cantonament

În primul cantonament al verii, de la Debrecen, au plecat miercuri 29 de jucători: Pantilimon, Taborda, Stancu, Bădoi, Luchin, Cisovsky, Nibombe, Latovlevici, Maxim, Abiodun, Curtean, Alexa, Borbely, Vrsici, Artiom Karamian, Arman Karamian, Bucur, Parks, Amuneke, Magera, Bonfim, Mera, Mansour, Chiţu, Bourceanu, Cl. Ionescu, Dudaş şi Jitaru.
Antrenorul Sabău va ajunge în cantonament de abia luni, dat fiind faptul că a semnat cu FC Timişoara destul de târziu şi mai are de rezolvat unele especte.

Comentarii

comentarii