Acasă Sport Sabău, noul antrenor al FC Timişoara, crede că poate aduce titlul în...

Sabău, noul antrenor al FC Timişoara, crede că poate aduce titlul în Banat

DISTRIBUIȚI

După ce a dus tratative cu mai mulţi antrenori, printre care Duşan Uhrin jr., Dorinel Munteanu sau Jackie Mathijsen, conducerea echipei FC Timişoara s-a decis asupra fostului internaţional Ioan Ovidiu Sabău, cu care a semnat, duminică, un contract pe doi ani, cu posibilitatea prelungirii pentru încă unul. Moţul a ajuns deja la Timişoara, unde luni a condus primul antrenament din postura de principal al FC Timişoara. Conform spuselor lui Sabău, acesta a ales Timişoara pentru că „la Poli nu au prea fost puşi pe fugă antrenorii”. Acesta se declară încrezător în şansele echipei de pe Bega pentru sezonul următor, opinând că lotul actual este unul care se poate bate la titlu. Chiar dacă FC Timişoara are o interdicţie de a realiza noi transferuri, la Timişoara au sosit Alexandru Bourceanu şi Claudiu Ionescu, jucători care s-au înţeles cu Marian Iancu şi urmează să se antreneze cu Poli până la clarificarea situaţiei asupra posibilităţii efectuării unor noi transferuri.
În plus, la Timişoara se vor întoarce, conform spuselor lui Iancu, patru dintre cei 18 jucători împrumutaţi în sezonul trecut la Gloria Buzău. Poparadu. Bonfim, Mansour şi Chiţu vor reveni la Timişoara, iar în cazul în care portarul portughez Taborda nu va mai continua la echipa alb-violetă, s-ar putea întoarce şi Zimmermann.  

Linişte pentru patron

Marian Iancu a declarat că Sabău, prin modul în care se ocupă de echipă, îi oferă liniştea necesară pentru a se concentra pe activităţile sale legate de echipă.
În plus, Sabău cunoaşte foarte bine Liga I, deci şi jucătorii Timişoarei, iar un antrenor străin ar fi avut nevoie de mult timp pentru a cunoaşte echipa şi competiţia internă. Obiectivul fixat pentru Sabău este calificarea în grupele Europa League, nefiind exclusă nici varianta Champions League, mai ales că, după afirmaţiile patronului, echipa s-a întărit în această vară.

Comentarii

comentarii