Acasă Administraţie Sală de sport cu tribune, vestiare și anexe la Generală 25

Sală de sport cu tribune, vestiare și anexe la Generală 25

334
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat în conferința de presă din 30 martie că încep efectiv lucrările la sala de sport de la Școala Generală nr.25. Recent a fost semnat contractul cu cele două firme care au câștigat licitația pentru lucrările de execuție și care vor avea termen de 12 luni pentru finalizare. Valoarea obiectivului este de 7,6 milioane de lei, majoritatea proveniți din fonduri europene, primăria suportând 2% din costuri.

„Am pornit primul proiect de sală de sport școlară din Timișoara care cuprinde și tribune, vestiare și anexe pentru competiții. Am semnat zilele trecute contractul cu asocierea Extra Prompt SRL – Constructim pentru construcția sălii de sport la Școala Generală nr 25”, a declarat Fritz. 

Potrivit primarului, se va construi la Școala Generală nr. 25, de pe strada Cosminului, o sală de 1.500 mp, cu vestiare și grupuri sanitare, cu un teren de sport în exterior, pistă de alergare și teren de joacă pentru copiii din clasele primare. De această sală vor beneficia 1.000 de elevi.

„Noua sală este parte a investițiilor pe care le vom face, în acest an, în școlile din Timișoara, în propunerea de buget pe acest an având alocate 95 de milioane de lei pentru investițiile în școlile, grădinițele și creșele din oraș”, a mai spus Dominic Fritz.

Comentarii

comentarii