Acasă Actualitate Sala de sport Smart Fit de pe Torontalului a fost redeschisă după...

Sala de sport Smart Fit de pe Torontalului a fost redeschisă după o săptămână, tot fără autorizație. Poliția Locală a dat două amenzi, de 2.400 de lei

371
DISTRIBUIȚI

Sala de Sport Smart Fit, cea de pe Calea Torontalului, s-a redeschis la o săptămână după ce o sentință civilă a instanței a impus închiderea acesteia. Patronii au încercat să treacă sala de sport pe altă firmă, dar nici aceasta nu primise acord de funcționare din partea primăriei. Și inițial, acum doi ani, pe când activitatea se desfășura pe prima firmă, s-a aplicat o sancțiune 2.000 lei, conform OG 99/2000, pentru funcționare fără acord, neacordat din cauza lipsei autorizației de siguranță la incendiu. Acum, valoarea a crescut la 2.400 de lei.

„În cursul zilei de ieri s-au efectuat verificări dimineața, iar reprezentanții sălii au susținut că este închis și că doar fac inventarul și mută echipamente. Câteva ore mai târziu, la o nouă verificare la care a participat și un echipaj al Secției 4 din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, ca umare a unor sesizări, s-a stabilit că sala este deschisă, având clienți în interior. Trecându-se la verificarea documentelor s-a constatat că sala funcționează acum pe altă firmă, activitatea fiind schimbată de pe  Smart Fitness Studio SRL pe SC Megatrans VSC SRL. Pentru că la punctul de lucru nu era afișat și nici nu a putut fi prezentat Acordul de funcționare, firma a fost din nou sancționată cu 2400 de lei pentru neafișarea acestuia și pentru lipsa vizei anuale”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Aceștia asigură că verificările în locația respectivă vor fi continuate și în următoarele zile, urmând a se lua măsurile legale până când reprezentanții societății vor deține toate documentele necesare desfășurării unor activități în conformitate cu legislația în vigoare.

Comentarii

comentarii