Acasă Actualitate Sala polivalentă a Timișoarei – la mâna autorităților locale. Vicepremierul Paul Stănescu...

Sala polivalentă a Timișoarei – la mâna autorităților locale. Vicepremierul Paul Stănescu așteaptă ca primăria și consiliul județean să ia o decizie privind locația

533
DISTRIBUIȚI

Locul viitoarei săli polivalente de 16.000 de locuri nu a fost încă stabilit. Primăria Timișoara vrea ca această sală,  care se va face cu bani de la Compania Națională de Investiții, să fie construită la Timișoara (a propus două locații, una în zona stadionului Dan Păltinișanu, alta în zona Torontalului), în timp ce Consiliul Județean Timiș a propus ca această sală să fie realizată la Giroc.

Vicepremierul Paul Stănescu, aflat miercuri la Timișoara, a spus că Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene așteaptă ca autoritățile locale să ia o decizie referitoare de locație.

„Sunt înregistrate două solicitări. Consiliul Județean a solicitat ca sala să fie amplasată lângă Timișoara, primăria venind cu două locații. Discutăm despre regimul juridic al terenului. Dacă cel de la Giroc este un teren liber de sarcini, celălalt, pe care l-a propus Primăria Timișoara, nu este în regulă. Cred că aici autoritățile locale ar trebui să se pună de acord, să ia o decizie. Noi suntem dispuși să investim în acest obiectiv, pe care îl consider foarte important pentru partea de vest a țării. Sala polivalentă este un obiectiv municipal de interes județean. Cred că autoritățile se vor pune de acord”, a spus vicepremierul Paul Stănescu, la Timișoara.

 

Comentarii

comentarii