Acasă Administraţie Salariile angajaţilor RATT revin la normal, cu excepţia salariaţilor TESA

Salariile angajaţilor RATT revin la normal, cu excepţia salariaţilor TESA

410
DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timişoara revine la normalitate cu plata salariilor la zi, dar nu integral. Mai rămâne o categorie de angajaţi care trebuie să mai aştepte.

“Toate tensiunile sociale legate de întârzierea plății salariilor s-au risipit, pentru că angajații își primesc INTEGRAL banii atât pentru iunie, cât şi pentru iulie. Rămâne doar o mică restanţă pentru personalul TESA,care primește doar salariile pe iunie, dar sunt convins că şi acolo vom ajunge cu plățile la zi”, a anunţat vineri pe pagina de facebook directorul interimar al STPR-RATT Nicu Bitea.

Desigur, nu lipsesc laudele la adresa primarului, marele strateg care a reuşit performanţa de a se mândri cu achitarea lefurilor celor de la RATT, după ce aceştia nu au mai văzut un card plin din noiembrie 2017. Care este meritul primarului, în acest moment, în opinia lui Nicu Bitea?

“Desigur, un mare merit îl are domnul primar Nicolae Robu,care s-a implicat la maximum şi a aprobat suma de 6 milioane de lei pentru STPT, făcând astfel posibilă plata salariilor,a ratei de eșalonare către ANAF cât şi a tuturor obligațiilor fiscale către stat (obligații salarii, TVA, impozit pe profit, accesorii ANAF) şi instituirea unui climat de lucru pozitiv. De acum, nu mai poate exista nicio îndoială ă suntem pe drumul cel bun şi sperăm ca şi timișorenii, în folosul cărora ne aflăm, să resimtă creșterea în calitate a transportului în comun. Faptele contează,nu vorbele goale!”, explică managerul interimar de la RATT, Nicu Bitea.

Restanţele primăriei pentru acest serviciu public au fost de 14 milioane de lei.

 

Comentarii

comentarii