Acasă Eveniment Salvaţi-o pe Cristina !

Salvaţi-o pe Cristina !

DISTRIBUIȚI

Asociaţia “Open Hearts Timişoara îi cheamă pe timişoreni la o acţiune caritativă de salvare a unei fetiţe în vârstă de 4 ani, din Timişoara.

“Prima activitate caritabilă pe anul 2009 are în atenţie cazul fetiţei Baucsi Kassandra Emanuela Cristina, în vârstă de 4 ani, abandonată de părinţi, care, în urma relelor tratamente aplicate de către bunica sa, în grija căreia se afla, a necesitat 3 luni de spitalizare, în care a suferit 20 de intervenţii chirurgicale.

Fetiţa a suferit multiple fracturi, în raportul de expertiză medico-legala fiind semnalate 28 de leziuni, ca urmare a tratamentelor ce i-au fost aplicate”, se arată în scrisoarea asociaţiei, semnată de către Ştefan Bruno Hegedus, preşedintele asociaţiei.

De asemenea, Asociaţia “Open Hearts” se implică în organizarea unei seri caritabile, ce va avea loc în data de 4 aprilie, la sala Banu Sport din Timişoara, str. Ripensia, nr. 33, începand cu ora 19. Acţiunea are ca scop strângerea de fonduri pentru operaţiile ce trebuie efectuate în străinătate, pentru ca fetiţa să poata merge. În prezent, ea este imobilizată din cauza multiplelor traume suferite. De asemenea, fetiţa suferă de “osteomielită cronică”, boală care afectează sistemul osos.
În luna iunie, Asociaţia “Open Hearts” va derula o campanie intitulată “Pune-te în locul meu”, care va avea în vedere îmbunătăţirea percepţiei societăţii cu privire la problemtica situaţiei copiilor cu handicap. Timişorenii, persoane fizice şi juridice, pot dona orice sumă de bani la CEC Bank, Agenţia 11, Timişoara, în următoarle conturi:
RO28CECETM4643RON0561934, pentru lei
RO98CECETM46C1EURO561937, pentru euro. Detalii la: http://openhearts.ro/proiecte.html
Gh. M.

Comentarii

comentarii