Acasă Eveniment Salvamontiştii din Caraş-Severin intervin într-o zonă extrem de dificilă, de unde se...

Salvamontiştii din Caraş-Severin intervin într-o zonă extrem de dificilă, de unde se aud strigăte

DISTRIBUIȚI

Salvamontiştii din Caraş-Severin intervin, sâmbătă seară, într-o zonă extrem de dificilă, de unde se aud strigăte. Salvatorii nu ştiu nici numărul persoanelor implicate, nici starea acestora. 

”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont Caraş-Severin, formaţia Herculane, care intervin in pereţii din zona Avenul lui Adam de unde se aud strigăte”, a transmis, sâmbătă, Salvamont România. 

Salvamontiştii prcizează că zona este deosebit de grea, accidentată, stânca e acoperită cu portţuni de gheaţă şi zăpadă îngheţată. 

”Nu se ştie numărul persoanelor şi starea lor medicală, e foarte frig, întuneric şi se anunţă o intervenţie extrem de dificilă”, au mai precizat salvamontiştii, conform news.ro

UPDATE

Salvamontiștii au găsit un bărbat din Galați, care a căzut de pe o stâncă în gol peste 20 de metri. Acesta a  plecat la plimbare, încălțat în pantofi sport, dar s-a rătăcit și la un moment dat a căzut de pe o stâncă într-o zonă nu prea circulată. Norocul său a fost niște măicuțe care treceau prin zonă și au auzit strigătele de ajutor și care au sunat la 112. Operațiunea de scoatere a rănitului a fost una dificilă, targa cu acesta fiind ridicată de salvatori în rapel peste 100 de metri. Bărbatul, cu multiple răni, a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Comentarii

comentarii