Acasă Eveniment Salvare miraculoasă în Hunedoara. O mamă şi doi copii au scăpat cu...

Salvare miraculoasă în Hunedoara. O mamă şi doi copii au scăpat cu viaţă după ce s-au răsturnat cu maşina într-o râpă

1148
DISTRIBUIȚI

O mamă şi cei doi copii ai săi au fost salvaţi de pompieri după ce s-au răsturnat cu maşina într-o râpă adâncă de la marginea Devei. Unul dintre micuţi avea doar 6 luni.

Pompierii s-au deplasat urgent cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială mixtă și o ambulanță tip B2. Serviciul de Ambulanță Județean a deplasat la locul accidentului o ambulanță cu medic.

Salvatorii au descoperit în autoturismul răsturnat pe plafon, într-o râpă adâncă de aproape 10 metri, doi copii și mama acestora. Un bebeluș de 6 luni era prins în scaunul auto pentru copii, tip scoică, în timp ce un alt copil de 14 ani și mama erau poziționați cu capul în jos pe scaune, asigurați cu centurile de siguranță, potrivit ISU Hunedoara.

Pompierii au început evaluarea victimelor accidentului concomitent cu punerea autoturismului într-o poziție de siguranță și decuplarea bornelor bateriei pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu. În ciuda rostogolirii repetate a autoturismului pe panta abruptă nimeni nu a fost încarcerat.

Pompierii salvatori au reușit extragerea în siguranță a celor doi copii și a mamei din autoturism și au constatat cu surprindere că nu prezentau nici măcar o zgârietură.

Comentarii

comentarii