Acasă Actualitate Sâmbătă, 9 septembrie, Tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” 2017 nr. 5

Sâmbătă, 9 septembrie, Tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” 2017 nr. 5

1250
DISTRIBUIȚI

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 9 septembrie 2017, cea de-a cincea tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an. 

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este stația de autobuz de la AEM, ora 09:00. Bicicliștii iubitori de ture vor pedala de la ora 09:30 pe traseul: AEM – Urseni – Uliuc – Șag – Urseni – AEM. Lungimea traseului este de aproximativ 50 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Organizatorii recomandă participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip mountainbike, corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Participanții sunt rugați să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.

Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0741202162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene sau 0751029494, persoana de contact: Victor Moisa coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene. 

Această tură bănățeană este cea de-a patra dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. “Verde pentru biciclete”  este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.

Comentarii

comentarii