Acasă Actualitate Sâmbătă, în Parcul Alpinet din Timișoara, are loc a doua ediție a...

Sâmbătă, în Parcul Alpinet din Timișoara, are loc a doua ediție a târgului de adopții canine

196
DISTRIBUIȚI

caini free amely n

Sâmbătă, 11 septembrie, între orele 10 și 14, Primăria Timișoara organizează al doilea târg de adopție a câinilor din adăpostul public. Campania derulată sub sloganul „Şi mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!” ar trebui să aibă, în această toamnă, cinci ediții. Prima s-a desfășurat pe 21 august. Și a doua ediție, ca și prima de altfel, se va desfășura pe platforma betonată din Parcul Alpinet (lângă terasa Flora).

„Concesionarul activităţii de gestiune a populaţiei canine fără stăpân, în colaborare cu asociaţiile de protecţie a animalelor Ecovet şi Patrocle pregătesc spre adopţie, şi în cadrul acestui târg, un număr de 15 câini, deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi şi microcipaţi.

În fiecare zi de sâmbătă la Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se derulează programe de socializare a patrupedelor aflate în adăpost, aşteptându-şi stăpânul, iar adopții se pot face în fiecare zi. Informaţii detaliate pot fi găsite pe www.danyflor.ro sau pe facebook.

Invităm iubitorii de animale să se alăture Primăriei Timişoara în acţiunile de promovare a creşterii responsabile a animalelor de companie, a controlului populaţiei canine fără stăpân, a promovării bunăstării şi protecţiei animalelor şi adopţiei câinilor din adăpostul public”, transmit reprezentanții municipalității.

Comentarii

comentarii