Acasă Actualitate Samir din Africa a ales ortodoxia și s-a încreștinat la Biserica Studenților...

Samir din Africa a ales ortodoxia și s-a încreștinat la Biserica Studenților din Timișoara

572
DISTRIBUIȚI

Prin colaborarea profesorilor de la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie Ortodoxă din Timișoara, la Biserica Studenților din Timișoara, părintele Marius Ioana a săvârșit Taina Botezului și celelalte taine de inițiere tânărului Samir S., în vârstă de 28 de ani, originar din Africa de Nord.

Bucuria celor prezenți la această încreștinare a fost deplină pentru că, în continuare, tânărul Samir și aleasa inimii sale, Andreea, au primit și Taina Cununiei. Nunta celor doi tineri a fost un prilej de mare bucurie mai ales pentru familiile lor, care au venit în biserică de pe două continente, să-i felicite pe miri atât cei de departe, cât și cei de aproape.

În buna tradiție misionară a Bisericii Studenților din Timișoara, părintele paroh Marius Ioana le-a dat sfaturi practice tinerilor aflați la început de drum pe calea lui Hristos și le-a urat acestora să se bucure împreună, mulți ani, de o viață de familie frumoasă, creștinească, închinată slujirii Domnului nostru Iisus Hristos. Biserica Studenților din Timișoara, împreună cu preotul ei, îi așteaptă în continuare pe tinerii dornici de a sluji Domnului și de a se ruga împreună cu comunitatea eclesială  să se alăture rugăciunilor săvârșite în acest sfânt lăcaș de rugăciune în fiecare zi și în fiecare duminică sau sărbătoare pentru a trăi împreună bucuria mărturisirii lui Hristos.

Comentarii

comentarii