Acasă Actualitate Sanda Greblă, tot mai capabilă, în administraţia Robu

Sanda Greblă, tot mai capabilă, în administraţia Robu

DISTRIBUIȚI

Sanda Greblă este o tânără foarte capabilă şi eficientă, care depăşeşte performanţa de a se fi calificat pe un loc “eligibil” pe lista celor 128 de tineri cu vârsta sub 35 de ani, care vor primi un teren gratuit de la primărie, pentru a-şi construi o casă.

Pentru performanţele sale profesionale, Sandei Greblă, fostă consilieră personală a primarului Nicolae Robu, i s-a creat şi un serviciu pe care să-l conducă, pe un salariu corespunzător funcţiei, la Unitatea de implementare proiecte angajate a capitalei europene a culturii (UIPACEC).

Acum, cariera i se ridică deasupra gunoaielor care au înăbuşit Timişoara (şi încă mai este de lucru în privinţa curăţeniei) şi, dacă aleşii locali îşi vor da votul în viitorul plen, va face parte şi din Consiliul de administraţie al RETIM pentru următorii patru ani.

CLT deţine 50% din acţiunile RETIM şi are mandate pentru trei membri în consiliul de administraţie, care expiră la începutul lunii martie. Rămâne de văzut dacă solicitarea primarului Nicolae Robu către aleşii locali, printr-un proiect iniţiat de edil, ca Sanda Greblă să primească un nou mandat în consiliul de administraţie al RETIM va fi votată favorabil sau nu. Dacă da, atunci Nicolae Robu este o adevărată “stea norocoasă” pentru unii consilieri personali.

Foto: pressalert.ro

Comentarii

comentarii